Nem vicc, elkészítik a Barbenheimer filmet, amely már forgatókönyvet is kapott!

Nem vicc, elkészítik a Barbenheimer filmet, amely már forgatókönyvet is kapott!

Azt egyelőre viszont nem tudni, hogy kik kapnának benne szerepet, de már egy posztert is kiadtak a filmhez.

2023 nyara, de talán nem butaság azt állítani, hogy az egész esztendő is a Barbie-Oppenheimer kettőséről szól/szólt. Olyannyira betalált ez a két alkotás a mozikban, hogy megszületett a Barbenheimer jelenség is, miután egy napon debütáltak a nagyvásznon a produkciók, és hihetetlen pénzügyi és kritikai sikert arattak. Ennek hatására elárasztotta az internetet számtalan mém, és annak ellenére, hogy stílusuk, hangzásuk és esztétikájuk szöges ellentétben áll egymással, sok filmkedvelő úgy döntött, hogy a két kasszasikert egyazon napon tekinti meg, ami végül a "Barbenheimer"-t az év legnagyobb mozis eseményévé tette.

Ezeket olvastad már?

Született egyébként a mesterséges intelligencia segítségével olyan trailer is, amelyben Barbie segítségével találják fel a rózsaszín atomot, tehát ez az ötlet is elég hamar felütötte a fejét. Most azonban úgy tűnik, hogy ez nem vicc, tényleg tető alá hozzák a Barbenheimert. A JoBlo szerint a hírhedt B-kategóriás filmekre specializálódott cég, a Full Moon Features egy vad vígjátékot akar elkészíteni Barbenheimer címmel. A bejelentéssel együtt napvilágot látott az első promóciós képanyag és egy szinopszis is, amely olyan jóllakott babákról szól, akik atombombát építenek. Az artwork tartalmaz egy mókás szlogent is: "D-kosár, A-bomba", és azt ígéri, hogy hamarosan berobban. Nézd meg a szinopszist és a plakátot alább:

Dollsville mélyén egy csapat női baba – a zseniális Dr. Barbenheimer vezetésével – atombombát épít. A küldetésük? Hogy egyszer és mindenkorra megdöntsék a patriarchátust! De ahogy a nemek harca elszabadul, vajon Barbenheimer és a szépségekkel teli csapat végül nagyobbat robbant, mint amire számítottak? Vígjáték, dráma, akció és egy valódi Armageddonra lehet majd számítani a Full Moon legújabb alkotásában, a BARBENHEIMER-ben!

Kövess Minket!



Gamer szótár