Megvan mikor jelenhet meg a Bloodborne remastered és azzal együtt a PC-s verzió!

Megvan mikor jelenhet meg a Bloodborne remastered és azzal együtt a PC-s verzió!

2025-ben 10 éves lesz a játék, adná magát valami ajándék a fejlesztőktől, mondjuk egy PC-s verzió!

Bár a FromSoftware figyelmét mostanság az Armored Core 6 köti le, sok soulslike-rajongó örülne ha a derék fejlesztők visszatérnének kedvenc kategóriájukhoz és valami újat kapnánk. Jó lenne lassan látni az Elden Ring DLC-t, de ott van talonban a Bloodborne is, amiről évek óta pletykálnak gyakorlatilag mindent, de még mindig nincs semmi kézzelfogható tényünk a játék jövőjét illetően. A legfrissebb találgatások szerint nem mondott még le a Sony a Bloodborne-ról, vannak terveik, melyek között szerepel egy PC-s verzió és egy remastered kiadás is.

Ezeket olvastad már?

Persze sokan egy folytatásnak örülnének, de arról még a legújabb pletykák sem dalolnak. Amiről viszont igen, az az, hogy a Bloodborne a hamarosan egy remastered kiadást kaphat, méghozzá PS5-re és PC-re egyaránt! A fejlesztésért a Nixxes felelhet és 2025-ben szeretnék megjelentetni, a játék 10. születésnapján. Nem győzzük persze hangsúlyozni, hogy ezek nem hivatalos információk, pusztán nemzetközi szivárgások, de az biztos, hogy nem egy játékot bukott már le így az évek alatt.

Az idei Gamescomon semmi nem szólt a Bloodborne-ról és a szeptember végén érkező Tokyo Game Shown sem szerepel majd a Sony, azt azonban ne feledjük, hogy elvileg lesz még egy nagy State of Play bemutatója a cégnek, még idén, ahol akár a Bloodborne is felbukkanhat majd.

Egy biztos, mi nagyon örülnénk, ha tényleg létezne a Bloodborne remastered, főként a PC-s verzió!


RENDELJ HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A DON PEPÉTŐL!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések