Ez a  celeb is felbukkanhat a GTA 6-ban

Ez a celeb is felbukkanhat a GTA 6-ban

Újabb részletről kezdtek el pletykálni a GTA 6 kapcsán, de egyáltalán nincs egyetértés arról, hogy a hír mennyire lehet valós.

Nincs egyelőre új a nap alatt, továbbra sem rendelkezünk semmiféle GTA 6-os hivatalos hírrel, de ez azóta sem szegte a rajongók kedvét, akik vég nélkül szörföznek az újabb és újabb hírek, illetve pletykák hullámain. Az események talán felpöröghetnek a következő két hétben két okból: egyrészt szeptember 17-én lesz 10 éves a GTA V, másrészt szeptember 18-án lesz egy éves a nagy GTA 6 szivárogtatás, amely során több mint 90 felvétel került ki az internetre. Ezekben a klipekben rövid bepillantást nyerhettünk a Vice City körüli új helyszínekbe, a két főszereplőbe és néhány új mechanikába.

Egyesek úgy vélik, hogy a Rockstar Games még idén bejelentheti a játékot, amelyre van esély, hiszen egyre több forrás utal a 2024 végi/2025 eleji megjelenésre. Azonban részleteiben továbbra sincs sok kapaszkodónk, hogy mire számíthatunk, de teóriákból nincs hiány. Az egyik ilyen, hogy Joe Rogan is szerepet kaphat a játékban. Ő egy amerikai UFC kommentátor, podcaster, humorista és korábbi televíziós műsorvezető. Ő vezeti a The Joe Rogan Experience-t, egy podcastot, amelyben az aktuális eseményekről, vígjátékról, politikáról, filozófiáról, tudományról, harcművészetekről és hobbiról beszélget különféle vendégekkel. 

Ezeket olvastad már?

Pontosabban a podcastje kaphat helyet a rádióállomások között, egyes részeit majd meg tudjuk hallgatni a játékon belül. Azonban ennek valószínűleg lesz egy határa és ez olyan epizódokat és részleteket jelentene, amelyek inkább a GTA-univerzumba illeszkednek. Ugyan a GTA nem szűkölködik a való világ beépítésével, általában ezt valamiféle paródia formájában teszi, éppen ezért a játékosok nagy része szkeptikus, és megjegyezték, hogy nagyobb esélyt látnak egy olyan műsorra és műsorvezetőre aki Rogan kifigurázása.

A tény az, hogy mindkettő verzióra rengeteg példát találhatunk a szériában. A paródiákat inkább nem is állnánk neki felsorolni, mert itt ülnénk egy darabig, de Frank Ocean-nak saját Blonded rádiója van a GTA 5-ben, míg Dr. Dre a GTA Online küldetéseiben tűnt fel, valamint az eredeti Vice Cityben Phil Collins is fellépett. Összességében az esély tehát megvan, de mint minden ilyen hírnél, most is azt tanácsoljuk, hogy kezeljétek csak pletykaként és ne éljétek még bele magatokat akkor se, ha nagyon szeretitek az eredeti podcastet.


Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.