Hamarosan érkezhet a GTA 6 bejelentése

Hamarosan érkezhet a GTA 6 bejelentése

Ismét jelentkezett a Rockstar-bennfentes, a téma természetesen a bejelentés időpontja volt.

A GTA 6 már most is minden idők egyik, ha nem a legjobban várt játéka, a rajongók szó szerint megrohamozták a Gamescomot, hogy követeljék a leleplezését, de a Rockstar még mindig csöndbe burkolózik. A Vice Citybe való visszatérést, a női főszereplőt és számos más játékmenetbeli funkciót megerősítő szivárgásokon kívül a Rockstar még nem mutatta be hivatalosan a játékot, de ez hamarosan megváltozhat, legalábbis a Rockstar ügyeivel foglalkozó bennfentes, Tez2 szerint.

Az ő munkásságáról tudni kell, hogy sok helyes következtetést tesz, vagy épp olyan belsős információkat oszt meg, amelyek aztán igaznak bizonyulnak, de közel sem tévedhetetlen. Tavaly ősszel többször is azt tippelte, hogy küszöbön van a bejelentés, és mint ezt tudjuk, elmaradt. Ettől függetlenül lehet adni a szavára, csak meg kell tartani a két lépés távolságot és nem készpénznek venni az információt.

Ezeket olvastad már?

Év elején olyan részleteket osztott meg, miszerint már kész lehet a játék, és csak csiszolgatja a Rockstar, valamint idén elkezdődhet a marketingkampány is. Aztán ő is azt vélekedést erősítette meg, hogy 2024 vége, 2025 eleje lehet a megjelenés időablaka. Amennyiben információi helyesek, úgy valóban az tűnik a leglogikusabbnak, ha a hivatalos bejelentés még idén megtörténik.

„Minden úgy tűnik, hogy nagy valószínűséggel a Rockstar hamarosan bejelenti a VI-ot. Valószínűleg a következő hónapokban” – fogalmazott a GTA Fórumon közzétett bejegyzésében.

Emellett arra is utalt, hogy a leleplezésnek része lesz a GTA Online is, és egy új esemény kereteiben belül, például gyűjtögetnivaló (collectible) formájában.

„Elképzelhető egy új vadászat vagy egy gyűjtögetnivaló vagy egy véletlenszerű esemény Cayo Pericón, amely már a GTA 6-ra utalgat. Ennek lenne a legtöbb értelme” – mondta.

Amiben bízhatunk (bár 2022-ben nem jött be), hogy ismét lesz fontos évforduló, egészen pontosan szeptember 17-én lesz 10 éves a GTA V. Bár már szerintem a legtöbb GTA VI-rajongó eljutott arra a szintre, hogy teljesen mindegy mikor jelentik be, csak történjen már meg.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.