A Rockstar hamarosan belekezdhet a GTA 6 marketinghadjáratába

A Rockstar hamarosan belekezdhet a GTA 6 marketinghadjáratába

Nagyon jó hírekkel szolgált a Rockstar-bennfentes, csak történjen már valami!

Elképesztő az, ami a GTA 6 körül folyik. Már több, mint egy éve jelentették be a folytatást, azóta pedig nem sok hivatalos információ látott napvilágot. Kiszivárogtatás, pletyka, feltételezés annál több, az „egyetlen” kézzelfogható bizonyíték a játékra a szeptemberi szivárogtatás során internetre kikerült videófelvételek. Ebből megismerhettük a helyszínt és a főszereplőket, ám azzal kapcsolatban nem sokkal kerültünk előrébb, hogy mikor jelenik már végre valahára a játék? Ez a legfontosabb kérdés, és ugyan nem tapogatózunk teljes sötétségben, egy kis napsütést elbírnánk még.

Egyre több minden mutat arra, hogy már akár jövőre érkezhet a még hivatalos név nélküli folytatás. Először a Microsoft hintette el a 2024-es dátumot, majd nemrég olyan hírek jelentek meg, hogy a játék fejlesztése igencsak előrehaladott állapotban van, ami alapján nem elképzelhetetlen a jövő évi megjelenés. Most az általában megbízható (nem tévedhetetlen) Rockstar-bennfentes, Tez2 tovább csigázta a kedélyeket. Ugyanis elárult néhány részletet a Rockstar idei terveiről és a GTA Online 2-ről.

„A kiszivárgott felvételeken tesztklipeket mutattak a multiplayerről, ahol a maximális játékosok voltak feltüntetve. Ráadásul a Spider-Vice beszámolóiból tudjuk, hogy a játék a Red Dead Online hasonló szolgáltatásait fogja használni” – mondta.

Ez alapján a GTA Online-hoz hasonlóan megtartják a 30 fős limitet a lobbyk (sessionök) esetében. Állításai alátámasztásához konkrét kiszivárgott videókra hivatkozott. Ez alapján, ahol azt látjuk, hogy 2/32, az 2 játékos egy 32-es lobbyban. Ám ez csak 30 valós játékost jelent és két nézőt (spectator) a megszokott módon. Az említett klip egyébként 2022-es májusi felvétel.

Azonban ez nem minden, amit elárult. Egy másik kommentben a PS5 és Xbox Series konzolok eladásairól beszélt, megjegyezve, hogy most, hogy egyre több ember rendelkezik egy játékkonzollal, lehetőséget ad a Rockstarnak, hogy kiteregesse a lapjait.

„Ez az az év, amikor számíthatunk arra, hogy a Rockstar elkezd több információt felfedni a következő GTA-ról, vagy talán még a marketingkampányt is elkezdi” – jegyezte meg.

Meglátjuk, mit hoz a jövő, de nagyon erősen reméljük, hogy 2023 lesz az az év, amikor végre hivatalos híreket és akár bejelentő trailert is kapunk. A jelek erre utalnak, a labda nálad pattog kedves Rockstar Games!

Szeretnél nyerni Call of Duty: Modern Warfare 2-t? Akkor irány az Esport1 vadonatúj közösségi játéka!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!