A Microsoft szerint már 2024-ben megjelenhet a GTA 6

Újabb izgalmas információk láttak napvilágot a a Grand Theft Auto 6 kapcsán.

Szeptemberben mindenki meglepetésére hatalmas szivárogtatás történt a Rockstar Games háza táján, és közel 100 GB-nyi anyag került fel az internetre, mely GTA 6 felvételekből állt. Idővel leült a botrány körüli felhajtás, és úgy néz ki, hogy a franchise hosszútávon akár előnyt is kovácsolhat a történtekből a nagy visszhangnak köszönhetően.

A sok szivárogtatás ellenére a megjelenés dátuma tisztázatlan, azonban a Microsoft tudhatja, hogy mikor érkezik a következő rész. Mivel az Activision Blizzard felvásárlásával sok nemvárt problémája van a Microsoftnak, az ezzel kapcsolatosan benyújtott nyilatkozataiknak a feldolgozása hosszas folyamatot jelent. A piacfelügyeletnek beadott dokumentum például 111 oldalas, és mivel nyilvánosan hozzáférhető, sok érdekességet lehet kihámozni belőle.

Az dokumentumok egy részében a versenytársak helyzete és jövője kerül elemzésre, ahol szó esik a Take-Two Interactive-ről is, aki többek között a Rockstar Games anyavállalata, és az alábbiakat írják a játékáról:

„A várva várt Grand Theft Auto 6, előreláthatólag 2024-ben jelenik meg."

Természetesen ezt az információt nem szabad készpénznek venni, mivel nem magától a játékfejlesztőtől származik, de mindenképpen bizakodásra ad okot. A GTA 5 bejelentése és megjelenése között két év telt el, így reálisnak tűnhet a 2024-es debütálás. Mindenesetre nem tehetünk mást mint várunk, és számoljuk a napokat az eseményig.

Amennyiben lemaradtál eddig a GTA 6-tal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek reális a 2024-es megjelenés?

  • 64 %
  • 36 %