Néhány nap és végre előzetest kaphat a GTA 6?

Néhány nap és végre előzetest kaphat a GTA 6?

Itt a remek alkalom, hogy a GTA 6-ról a lepel lehulljon.

Lassan mindenki tűkön ülve várja, hogy többet megtudjon a GTA 6-ról. Már-már azt érezzük sose érkezik, annak ellenére, hogy múlt hónapban kézzel fogható bizonyítékokat kaptunk arról, hogy készül. A betörést követő közleményében a Rockstar Games azt ígérte, hogy hamarosan több információt ad a programról. Ráadásul jobb alkalom nem is lehetne erre, mint most október. Miért mondjuk ezt?

Számítógépre 1997. október 21-én, vagyis holnap 25 éve jelent meg a GTA 1. Ezen felül 2002. október 29-én debütált a Vice City. Vagyis 20 éves lesz a rész és tekintve, hogy a hatodik is várhatóan Miamiban játszódik majd, tökéletes alkalom lenne arra, hogy több részletet jelentsenek be, például a tervezett megjelenést vagy egy teaser videót. A Rockstar életében fontos szerepet töltenek be az évfordulók, az idei október pedig különleges lett ebből a szempontból. Arról nem is beszélve, hogy több nagy címét is októberben jelentette be, például GTA V-öt 2011. október 25-én, a Red Dead Redemption 2-t 2016. október 16-án, a GTA Trilogyt 2021. október 9-én, amelyet minden esetben néhány napra rá követett a trailer, utóbbi előzetese ráadásul október 22-én, a GTA 3 huszadik évfordulóján érkezett, így reménykedhetünk. Ezt fejelte meg a Sony a minap.

Október 18-án a Sony egy videót rakott közzé, amelyen a „legikonikusabb intró dalok a PS2-n" felirat látható, miközben elindul a GTA San Andreas legendás intrója. Természetesen ez arra késztette a kommentelőket, hogy megosszák a legikonikusabb intro-dalok közül a kedvenceiket, és egy felhasználó a Vice Cityt említette. Erre pedig lecsapott a Sony, és rejtélyesen csak ennyit válaszolt: „a 20. évforduló is közeleg", a mondani valóját pedig egy tágra nyílt szempárral erősítette meg. Bízzunk abban, hogy ez az utalás azt jelenti, ők már tudnak valamit, ami bombaként robban a jövő héten. Készpénznek ne vegyük, nem hivatalos, de reménykedni lehet.

@sony Replying to @diegobaccaro even after all these years, this intro song still BUMPS #sony #playstation #ps2 #gta #gtasanandreas #sanandreas ♬ original sound - Sony

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted bejelentik most októberben a GTA 6-ot?

  • 40 %
  • 60 %
  • 0 %