A szex az egyik legjobb dolog, amit a Starfieldben tehetsz

A szex az egyik legjobb dolog, amit a Starfieldben tehetsz

Természetesen ehhez házasodni kell, így aki fél az elköteleződéstől, annak nem lesz egyszerű dolga, ha szeretné megszerezni a buffot.

Ha a végigjátszásod során a tökéletes Starfield románc partnernek tartogattad magad, akkor kihagytál egy olyan állapothatást, ami rengeteg előnnyel jár és nem egyszerű máshogyan hasonló erősítéseket elérni. Ennek az a neve, hogy „érzelmi biztonság" (Emotional Security), és az egyetlen módja, hogy megkapd, az a szex. Bár a valóságban azért ehhez ennél kicsit több kell, a játékban ennyi a követelménye.

Miért is mondtuk, hogy egy nagyon erős buffról van szó? Az érzelmi biztonság 15%-kal növeli az tapasztalati pont szerzését 24 valódi percig. A hatás egyébként hasonló 10%-os XP "Well Rested" bónuszhoz, amit az ágyban alvásért kapsz, de két dologban is lekörözi: egyrészt erősebb a hatás, másrészt azt jelenti, hogy valaki szeret téged.

Ezeket olvastad már?

A viccet félre téve, a Starfieldben nincsenek egyéjszakás kalandok, így az egyetlen módja annak, hogy sikerüljön ágyba bújnod valakivel, ha előbb románcot folytatsz a kiválasztott néhány NPC egyikével, aki érdeklődik. Szerencsére a Starfieldben a companionok nagyon alacsonyra teszik a mércét, így könnyű rávenni őket, hogy beléd szeressenek, de azért időbe telik. Csak vigyél magaddal egyet a kalandjaidra, és amíg nem követsz el állandóan olyan bűnöket, amiket nem helyeselnek (mint a való életben, hűha), addig a beszélgetések során időnként különleges "flörtölési" lehetőségeket oldasz fel, amelyek végül szerelemhez és házassághoz vezetnek.

Amennyiben már házas vagy, akkor nincs más dolgod, mint a párodat vinni magaddal companionként. Ekkor automatikusan egy ágyban alszol velük. Intim jelenetek nincsenek, ez nem a Baldur's Gate 3, de a partnered ébredés közben tesz egy-egy pimasz megjegyzést. A Larion játékával ellentétben nincs büntetés az idő múlása miatt sem, és a házasság sem zárja ki, hogy más társakat vigyél magaddal. Amennyiben csak a buff érdekel, semmiképp sem érdemes ezt a játékelemet hanyagolni. A jó hír, hogy a Well Rested buff mindig rendelkezésre áll azok számára, még nem állnak készen az elköteleződésre. Bármelyik bónuszt is alkalmazod, érdemes néhány küldetés befejezése előtt aktiválni, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőle.


Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.