Rövid ideig baromi olcsó a Disney+, de utána jócskán drágul az előfizetés

Rövid ideig baromi olcsó a Disney+, de utána jócskán drágul az előfizetés

Hatalmas akcióval kedveskedik a hónapban a streamingplatform, de a jó hír mellett sajnos van egy rossz is.

A Disney+ a 2022-es megjelenését követően hazánk egyik legnépszerűbb streamingszolgáltatójává vált, mindenesetre most megint sikerült megosztaniuk a közösséget. A bejelentés szerint szeptember 20-áig jóval olcsóbban lehet hozzájutni a szolgáltatáshoz, hiszen elég egy hónapért 599 forintot kicsengetni. Ez az akció három hónapig érvényes innentől kezdve, tehát az év végéig pusztán 600 forintért lehet élvezni a kínálatot. A rossz hír viszont az, hogy az eddig 2490 forintos ár 2024-től majdnem 25%-kal drágább lesz az előfizetés, mivel 3090 forintért lehet majd nézni az oldalon a tartalmakat.

Ezeket olvastad már?

A másik csavar a kedvező ajánlat mellett, amely most szeptember 6. és 20. között 75%-kal olcsóbban kínálja a szolgáltatást, hogy a korábbi tagoknak bizony tartalmaz egy megkötést is. Az akció időtartama alatt, valamint a tagságot automatikusan megújító felhasználók számára nem érvényes ez a limitált ideig elérhető ár. Nem véletlenül áll a magyar leírásban a következő sor: visszatérő előfizetők csatlakozhatnak újra a streamingszolgáltatáshoz 599 forint / hóért. Ez azt jelenti, hogy azoknak szól ez az akció, akik már korábban lemondták az előfizetésüket, és esetleg a következő hónapokban emiatt újra csatlakoznának a rendszerhez.

Érdemes észben tartani az automatikusan megújuló szisztémát, mivel az akciós előfizetést követően is tovább pörög majd a tagság, és januártól már 3090 forintot von majd le a Disney+ a számláról. Ha pedig valaki ezt nem szeretné, akkor év végén érdemes lemondani a szolgáltatást. Arról viszont egyelőre nincs információ, hogy az éves díjazás milyen módon változik majd meg a következő esztendőtől.


RENDELJ HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A DON PEPÉTŐL!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár