Bónuszokkal jön a héten A kis hableány a Disney+ kínálatába!

Bónuszokkal jön a héten A kis hableány a Disney+ kínálatába!

Befejezte mozis pályafutását a film, de vajon sikeres volt vagy nagyot bukott a stúdió új alkotása?

A kis hableány ritkán látott érzelmi cunamit váltott ki a rajongókból, hiszen az első trailer a bemutatását követően az egyik legutáltabb videóvá vált a Youtube-on. A másik szálka egyes nézők szemében a főszereplő volt, aki szerintük jócskán elütött a rajzfilmben megismert Arieltől. Ha pedig ez nem lett volna elég a negatív felhangot követően, akkor kiderült az is, hogy Arielt már nem a szerelem motiválta a tenger mélyének elhagyásában, hanem ambíciói és végre szeretné megtapasztalni milyen érzés a saját lábain sétálni a szárazföldön. A díszlettervező perelése pedig már csak hab a tortán.

Ezeket olvastad már?

A viharos előkészületeket követő premier viszont botrányoktól mentesen és jól sikerült, bár még így is csúnya buktának könyvelheti el a Disney. A film 567 millió dollárt gyűjtött össze a mozipénztáraknál, és ez alapvetően nem hangzik rosszul, a korábbi élőszereplős vagy animációs filmekhez képest messze elmarad:

  • Az oroszlánkirály: 1.66 milliárd dollár
  • Aladdin: 1.05 milliárd
  • A szépség és a szörnyeteg: 1.27 milliárd

Mindenesetre, ha valaki nem látta volna vagy még egyszer megnézné a modern Ariel legújabb remake kalandját, akkor szeptember 6-ától megteheti, hiszen felkerül a szerdán a Disney+ kínálatába. Érdekes, hogy a vártnál jóval hosszabb ideig kellett várni a filmre, mivel általában hamarabb felkerülnek a streamingplatformokra – A kis hableányt május végén mutatták be, azaz 103 nappal az amerikai mozipremierje után válik streamelhetővé.

A film Disney+-os megjelenése mellett az előfizetők a következő bónusz tartalmakhoz férhetnek hozzá:

  • Az Oscar-díjas Javier Bardem Triton király szerepében előadja az "Impossible Child" című dalt, amelynek zenéjét a többszörös Oscar-díjas Alan Menken, szövegét pedig a háromszoros Tony-
    díjas Lin-Manuel Miranda szerezte.
  • "Passing the Dinglehopper" cameo jelenet
  • "Under the Sea" című dal

Rendelj hatalmas kedvezménnyel a Don Pepétől!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár