Exkluzív interjú Flashievel: A magyar elemző, aki győzelemre viheti s1mple-éket

Exkluzív interjú Flashievel: A magyar elemző, aki győzelemre viheti s1mple-éket

Egy órán át beszélgettünk a NAVI edzői stábjának legújabb tagjával, flashie-vel.

Pár héttel ezelőtt a semmiből érkezett a hír, hogy a Volgare és a Salamander egykori sztárja, a hazai Counter-Strike egyik megkerülhetetlen alakja, Bea "flashie" Viktor a NAVI-hoz igazolt. Az utóbbi években a CLG Red és a FlyQuest Red női ötöseinek edzőjeként ismert flashie elemzőként dolgozik tovább az új csapatában.

Ez ugyan elsőre visszalépésnek hangozhat, de közel sem az. Az új szerepében ugyanis sokkal nagyobb versenyeken és még keményebb ellenfelek ellen kell bizonyítania majd. Ami nem csak izgalmas, hanem kiváló tapasztalatszerzési lehetőség is lesz majd, ha egyszer tier 1-es vezetőedzővé szeretne válni a jövőben. Arról nem is beszélve, hogy a NAVI-val elég jó eséllyel nyerhet a jövőben versenyeket és akár Majort is, hiszen a valaha volt legjobb CS:GO játékossal, s1mple-vel került egy tető alá.

Ezeket olvastad már?

De na szaporítsuk tovább a szót, hallgassátok meg inkább flashie-t magát, aki nemrég egy exkluzív egyórás interjút adott az Esport1.hu-nak az edzői és immáron elemzői karrierjéről!


Megéheztél a CS2-es meccsek közben? Hadd segítsünk! Szeptember 4-10. között rendkívüli kedvezményekkel rendelhetsz pizzát a Don Pepéből, ha ellátogatsz a weboldalukra. Váltsd be az "esport15" kuponkódot, amivel 15% kedvezményt kapsz a 32 cm-es pizzákra, vagy a "pcguru20" kódot, amivel 20% kedvezményt kapsz a 26 cm-es pizzákra! Jó étvágyat!

Kövess Minket!



Gamer szótár