Hirdetés

Fortnite: Hamarosan visszatér a kedvenc fegyverünk

A legújabb szivárogtatások mosolyt csaltak az arcunkra.

Hirdetés

A tegnapi 26.10-es frissítéssel megérkezett a My Hero Academia együttműködés második felvonása, mely két szuper tárgyat és néhány izgalmas skint hozott. Ezenfelül történtek további változtatások is, melyek szintén nagy hatással lesznek a Battle Royale elkövetkezendő időszakára.

Ezeket olvastad már?

Többek között visszatért a szigetre a Pizza Party, ami mostantól szeletenként 5 életerőt és 30 pajzsot tölt vissza – az eddigi 25 életerő és 25 pajzs helyett. Továbbá az is fontos változtatás, hogy ezentúl a pajzsunkat is maximumra húzhatjuk vele. Hosszú idő után a horgászlyukak előfordulása is csökkentve lett, ugyanis az eddigi 60-80% helyett, a megjelenési esélyük mostantól csupán 30-40%.

Mind közül a legizgalmasabb azonban az, hogy a Kinetic Blade is fejlesztve lett – mostantól képes kipukkasztani a lufikat –, annak ellenére, hogy jelenleg nincs a játékban. Tartalomgyártók szerint ez az jelenti, hogy a Fortnitemares alatt – októberben – visszatér a játékba. Ennek bizonyára mindenki örül, ugyanis ez volt az a tárgy, ami tökéletes volt mobilitásnak, de harci eszköznek is egyaránt.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés