3 nap alatt több mint 5 millióan játszottak ezen a Fortnite Creative pályán

3 nap alatt több mint 5 millióan játszottak ezen a Fortnite Creative pályán

Ez kimondottan az a map, amit mindenkinek ki kell próbálnia. 

Manapság már meg sem lepődünk, ha bizonyos Creative térképek játékosainak a száma megközelíti a Battle Royale-ét, hiszen sok közülük egy különálló szuper játékként is megállná a helyét. Erre tökéletes példa volt a Fortnite Only Up! pálya, amin volt, hogy egy időben több mint 100 ezren próbálkoztak.

Ezeket olvastad már?

Úgy látszik, hogy a legújabb őrület egy már ismert alkotáshoz, a The Pithez kapcsolódik. Ez egy Free For All map, ahol a játékosok miután kiválasztották a fegyvereiket, egy gödörbe ugranak, és egymás ellen harcolnak. A közösség elsősorban a pörgőssége miatt kedveli, így tökéletes a gyakorlásra és a meccsek előtti bemelegítésre. Nem véletlen, hogy minden másodpercben sok ezren játszanak vele.

Pár napja azonban kiadták a továbbfejlesztett verzióját, mely a The Pit – Heroes nevet kapta. A pálya ugyan az, azonban a játékmenetet izgalmas funkcióval bővítették. Itt minden résztvevő választhat magának valamiféle szuper képességet – több életerő, double pump stb. Ezáltal olyannyira felkapott lett, hogy 3 nap alatt, több mint 5 millióan próbálták ki.

Lehetséges, hogy első hallásra ez nem tűnik eget verően fontos fejlesztésnek, de higgyétek el, hogy teljesen új szintre emeli a már kissé monotonná vált Free For All módot. Féltétlenül adjatok neki egy esélyt: 2556-5992-3627

Kövess Minket!



Gamer szótár