Ledobjuk az ékszíjat a Stranger Things 5. évadától a rendező szerint

Ledobjuk az ékszíjat a Stranger Things 5. évadától a rendező szerint

Olyan nagyszabású, amit csak nagyvásznon szoktunk látni.

A Stranger Things 4. szezonja egy valamiben szinte az összes sorozaton túl tett, miután két epizód is körülbelül 90 percet ölelt fel, miközben az évadzáró egy hollywoodi blockbusterrel vetekedett a maga közel két és fél órás hosszával. Aki azt gondolja, hogy a Netflix sorozatának közelgő ötödik és egyben utolsó évada visszafogottabb lesz, az téved. A Total Film magazinnak nyilatkozva a Stranger Things executive producere és rendezője, Shawn Levy elmondta, hogy az ötödik szezon csak tovább fogja bővíteni az amúgy is hatalmas léptékű negyedik évadot.

„Nem lehet úgy folytatni a 4. évadot, hogy őszintén szólva, ne bővüljön a lépték és a mélység. Ez egy hatalmas, filmes történetmesélés, amit történetesen mégis tévésorozatnak hívnak. A 'Stranger Things 5' ugyanolyan nagyszabású lesz, mint a legnagyobb filmek bármelyike, amiket eddig láthattunk.”

Ezeket olvastad már?

A Stranger Things ötödik évada esetében arra várnak, hogy véget érjenek a hollywoodi sztrájkok és elkezdődhessenek a forgatások. Eközben David Harbour, aki a pilot epizód óta Hopper szerepét játssza, a múlt hónapban a "Happy Sad Confused" podcastban elmondta, hogy tudja, hogyan fogják lezárni a történetet a sorozat készítői, Matt és Ross Duffer.

„Tudom, hogy mire fut ki az egész ez nagyon, nagyon megható. Ez is egy pokoli nagy vállalkozás. Úgy értem, a díszletek és a forgatókönyvekben szereplő dolgok, amiket láttunk, nagyobbak, mint bármi, amit eddig csináltunk.”

Millie Bobby Brown, aki Eleven-t alakítja a sorozatban, a múlt hónapban a Women's Wear Daily című lapnak elmondta, hogy megbékélt a sorozat végével, és hozzátette:

„Azt hiszem, készen állok. Az életem szerves része volt, de ez olyan, mint a középiskola befejezése, mint a végzős év. Készen állsz arra, hogy továbblépj, kivirágozz és, miközen hálás vagy az időért, amit kaptál, de itt az ideje, hogy megteremtsd a saját életedet.”

Kövess Minket!



Gamer szótár