18

Elmúltál már 18 éves?


/
Sean Penn interjúban gyalázta Will Smith-t, de miatta az Oscar-díját is elpusztítaná

Sean Penn interjúban gyalázta Will Smith-t, de miatta az Oscar-díját is elpusztítaná

Ráadásul úgy felcseszte a dolog, hogy inkább az ukránoknak adta az egyik Oscar-díját, nem is akármilyen megjegyzéssel fűszerezve.

Sean Penn irtó idegessé vált egy Varietynek adott interjújra során, amikoris előjött a 2022-es Oscar-gálán Will Smith és Chris Rock között elcsattant pofon témája. Ez akkor került szóba, amikor elmondása szerint nagyon feldühítette, hogy Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij nem szólalhatott fel az ünnepségen. A színész ugyanis határozottan kiáll az ukrán nép mellett az Oroszországgal vívott háborújuk alatt.

Ezeket olvastad már?

2009-ben nyerte meg egyébként a második Oscar-díját a Milk című filmért és ennek apropóján a következőket mondta:

„Szeretném világossá tenni, hogy tudom, mennyire nehéz megbecsülni engem.”

Akkor ezt nyugodt lelkiállapotban tette meg, a mostani eszmecsere során azonban az arca bíborvörös volt, a nyakán pedig kidülledt egy ér, mint egy feszesre húzott kötél.

„Nem ismerem Will Smitht. Egyszer találkoztam vele. Nagyon kedvesnek tűnt, na meg kurva jó volt a 'King Richardban'. Akkor mi a faszért köpte le magát és mindenki mást ezzel a hülye faszsággal? Én miért kerültem a kibaszott börtönbe azért, amit most ő tett? És még mindig köztünk van? Miért tapsoljátok meg a legrosszabb pillanatát?”

Csak a mihez tartás végett, Pennt lecsukták és börtönbe került 1988-ban, amiért megütött egy statisztát a 'Colors' című film forgatásán. Persze az előbbi kirohanásával még nem végzett:

„Ez a kibaszott szarság nem történt volna meg Zelenszkijjel. Will Smith soha nem hagyta volna el azt a székét, hogy ilyet csináljon. Ez soha nem történt volna meg.”

Ennek apropóján pedig úgy látta jónak, hogy egyetlen választása az Oscar-díjak megsemmisítése.

„Azt gondoltam, hogy baszd meg [Will Smith], tudod? Odaadtam Ukrajnának. Beolvaszthatják és golyókat készíthetnek belőle, amiket aztán kilőhetnek az oroszokra.”

Amikor tavaly ősszel Ukrajnában meglátogatta Zelenszkijt, Penn azzal fejezte ki felé a támogatását, hogy átadta a vezetőnek az egyik Oscar-díját. Azt nem tudjuk, hogy mi történt a szobrocskával.

Kövess Minket!



Gamer szótár