Bréking: elkészül a One Piece széria 2. évada, amely egy új karakterrel is bővül

Bréking: elkészül a One Piece széria 2. évada, amely egy új karakterrel is bővül

A Netflix hivatalosan is megerősítette, hogy lesz második szezonja a One Piece élőszereplős sorozatának.

Örömteli hír, hogy a hihetetlen bemutatót követően a One Piece bizony folytatódik a streamingplatformon. Az azonos című manga alapján készült élőszereplős sorozat Monkey D. Luffyról – na meg a csapatáról – szól, aki a kalózok királyává akar válni. A széria hatalmasat ment a Netflixen, hiszen az első két hétben a Top 10-es lista élén volt a megtekintések számát illetően. Az első hét után nem csak duplázni tudta ezt a mutatóját, de még növelte is a rajongótáborát.

Ezeket olvastad már?

A Netflix bejelentővideójában maga a manga alkotója, Eiichiro Oda is megerősítette, hogy a One Piece 2. évada zöld utat kapott. Oda megköszönte a sorozat rajongóinak a támogatást, mielőtt bejelentette, hogy a sorozatot megújították. Ezután rajzolt egy képet Tony Tony Chopperről, egy olyan karakterről, aki először az Arabasta Saga-ban jelenik meg.

A One Piece a premierjét követő első héten megdöntötte a Wednesday és a Stranger Things rekordjait, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend, így nem meglepő, hogy ilyen gyorsan rábólintottak az ötletre. Mivel közel 1000 fejezetből áll már a történet, a folytatásban rengeteg forrásanyagból meríthetnek a készítők.


Tony Tony Chopper az animében

Oda Chopper rajza egyébként arra is utalás, hogy a 2. évadban Luffy és legénysége átlép a Grand Line-ra, és megkezdik kalandjaikat az Arabasta Saga-ban. Attól függően, hogy Chopper miként illeszkedik a sorozatba, a 2. szezon valószínűleg a Drum Island Arc-ot igyekszik majd bemutatni. Azonban több mint valószínű, hogy az Arabasta Saga teljes egészét adaptálják a folytatásban, beleértve a manga 217. fejezetéig terjedő eseményeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár