Pislogni sem lesz időd, olyan gyorsan betölt a Marvel's Spider-Man 2

Pislogni sem lesz időd, olyan gyorsan betölt a Marvel's Spider-Man 2

Lenyűgöző újdonságokkal vértezte fel az Insomniac a legjobb Pókember játék folytatását.

A legtöbb rajongó már alig bír magával, főleg most, hogy egyre újabb és újabb információk látnak napvilágot a Marvel's Spider-Man második részével kapcsolatban. Már az első felvonás, majd aztán a Miles Morales-szel operáló spinoff is magasra tette a mércét, de alighanem ezen is sikerül átlendülnie az eddigi kedvcsinálók alapján az Insomniac csapatának. Kezdjük azzal, hogy a legutóbbi videójukból elég sok újdonság kiderült, többek között az is, hogy egy ismert, de annál rafináltabb ellenfél szintén felbukkan majd a második epizódban.

Emellett a legfontosabb az, hogy a térkép majdnem dupla akkora lesz, mint az előző játékokban, miután New York City kiegészül Brooklynnal és Queens-szel. Az sem számít majd, hogy melyik pókfejet kedveled jobban, hiszen szinte bármikor és azon nyomban lehet váltani Peter Parker és Miles Morales között. A két hősnek pedig lesz miből válogatnia a jelmezek terén, mivel 65 skinnel és további 200 variációval készülnek a fejlesztők. Egy úgy nevezett AR view is segíti majd a játékosokat, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy nem kell megnyitni állandóan a térképet, mert anélkül is jelzi majd a HUD a körülöttünk lévő fontos és érdekes dolgokat/eseményeket a játék. A mellékküldetések még szorosabban kapcsolódnak majd a sztorikhoz, mert ezekkel is eljuthatunk egyes gonosztevőkhöz, a végén pedig epikus leszámolásokban vehetünk részt. A hálóhintázás is megújul, jobban mondva kibővül egy 'Web Wings' funkcióval, ami egy hálóból szőtt szárnyat jelent. Ezzel villámgyorsan lehet majd a felhőkarcolók között utazni. Ami pedig még ennél is extrább, az az új gyorsutazási rendszer, ugyanis parádésan sebes lesz a fejlesztői ígéretek szerint. Egy szempillantás alatt eljutunk egyik pontról a másikra várakozás nélkül, ha ezt a megoldást választjuk – márpedig ezek alapján egy idő után miért ne tennénk.

Ezeket olvastad már?

Kell ennél több? Igen, a megjelenési dátum még ezeknél is fontosabb. A Marvel's Spider-Man 2 október 20-án válik elérhetővé mindenki számára.


JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár