Hirdetés

Kinevezték a Fortnite új kreatív igazgatóját, aki egy MCU és God of War veterán

Nyugalom, jó kezekbe került a kedvenc Battle Royale-unk jövője.

Hirdetés

Az Epic Games közel egy hete közölte a szomorú hírt, miszerint a Fortnite eddigi kreatív igazgatója – Donald Mustard – távozik a vállalattól. Az elmúlt években elképesztő eseményeket valósított meg, közösségi oldalain pedig aktívan részt vett a közösséggel való kommunikációban. Ebből kiindulva nem csoda, hogy a játékosok csalódottan konstatálták a bejelentést. Az a kérdés is magától értetődő volt, hogy mégis ki lesz képes helyettesíteni?

Ezeket olvastad már?

Mostanra kiderült, hogy Charlie Wen vette át a helyét, akinek a neve számos hatalmas projekthez kötődik. Többek között ő alkotta meg Kratos karakterdizájnját az első God of War játékhoz, de hosszú éveken át vezette a Marvel Studios Visual Development részlegét is. Ezenfelül a Riot Games filmrészlegének a vezetésében is szerepet játszott, valamint olyan MCU-filmekhez tervezett világokat mint a Thor, az Iron Man, vagy a Captain Amerika.

Úgy gondolom, hogy ezek hallatán mindenki megnyugodhat, a Fortnite jövője igenis jó kezekben van. Nem is csoda, hogy a játékosok elözönlötték Wen oldalait, és sok sikert kívántak neki az új munkájához, valamint izgatottságukat fejezték ki az elkövetkezendő évekkel kapcsolatban.

Mi is hasonló állapotban várjuk, hogy mit képes kihozni ebből a már annyi mindent megélt Battle Royale-ból.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés