Így kell rávenni Amber Heardöt, hogy beöltözzön Mercy-nek az Overwatchból

Így kell rávenni Amber Heardöt, hogy beöltözzön Mercy-nek az Overwatchból

Erre is csak Elon Musk lehet képes.

Mi jut eszedbe, ha meghallod Elon Musk nevét? Valószínűleg sok minden, a legutóbbi időszakot figyelembe véve esetleg a Twitter felvásárlása és megváltozása, de persze számtalan dolog lehet még. Előfordulhat az is, hogy csak legyintesz és egyáltalán nem foglalkozol vele vagy felbosszant az ürge, de alighanem ez volt a célja, nem véletlenül a világ egyik legellentmondásosabb milliárdosa. Mindig előrukkol valami érdekességgel vagy megbotránkoztató dologgal. A Tesla vezérigazgatója és a Twitter, valamint más üzleti vállalkozások tulajdonosa jelenleg a világ leggazdagabb embere, becsült nettó vagyona közel 241 milliárd dollár.

Ezeket olvastad már?

Gyakorlatilag lehetetlen lépést tartani, és szinte minden hónapra, hétre, napra jut valami szaftos sztori vele kapcsolatban. A legújabb "csínytevése" azonban szinten minden férfi gamer álma is egyben. Megosztott egy fotót ugyanis, amelyen volt barátnője, Amber Heard látható, méghozzá az Overwatchból ismert Mercynek öltözve. Ha kíváncsiak vagytok, miért tette közzé Musk ezt a látszólag személyes fotót, új életrajzában beszélt a cosplayről, és, hogy minden kétséget eloszlasson, hogy ez valóban megtörtént, úgy döntött megosztja a fotót 156 millió követőjével.

Musk új életrajza egyszerűen az Elon Musk címet viseli, és szeptember 12-én jelent meg. A könyv szerzője, Walter Isaacson, aki két éven át követte a milliárdost a könyv összeállításakor, szimplán "embergyerekként", tehát egy nagyranőtt gyerekként jellemzi.

A könyv szerint Elon Musk szokatlan kérést fogalmazott meg Amber Heard felé, mikor még egy párt alkottak. Megkérte őt, hogy öltözzön be a népszerű Overwatch videojáték-sorozat Mercy nevű karakterének. Állítólag erre a kérésre a nagy sikerű DC-film, az Aquaman forgatásán került sor, amelyben Heard jelentős mellékszerepet játszott – az első felvonásról van szó. Az ok igen egyszerű volt, annyi pénze van, hogy bármit megtehet. Na jó, nem ez volt az oka, hanem egyszerűen csak megemlítette neki, hogy az Overwatch hősnőjére, Mercyre emlékezteti őt, Amber pedig megtette ezt a szívességet. Ezek szerint tud ő kedves is lenni, és nem csak összerúgja a port az adott párjával – Johnny Deppre gondolunk, akit megpróbált lejáratni. Íme az ominózus cosplayes fotó:

A képet a karakter szinkronhangja, Lucie Pohl sem hagyta szó nélkül, sőt durván be is szólt a milliárdos ficsúrnak és volt kedvesének:

„Ezen a kosztümön épp olyan gyártási hibák fedezhetők fel, mint a Teslákon...”

Az Overwatch 2 már megjelent, és ingyenesen játszható PC-n (Steamen is), PlayStationön, Xboxon és Nintendo Switch-en.

Kövess Minket!



Gamer szótár