Fortnite: További 4 mitikus tárgy érkezik a szigetre

Fortnite: További 4 mitikus tárgy érkezik a szigetre

Hamarosan ezekkel a fegyverekkel is találkozhatunk a Battle Royale-ban.

Chapter 4 Season 4-el visszatértek a széfek a játékba, melyeket bizonyos bossok legyőzése után nyithatunk ki. Ez által elképesztő mennyiségű lootra, és olyan különleges fegyverekre is szert tehetünk, melyeket más módon nem áll módunkban megszerezni. A legújabb szivárogtatásokból az is kiderült, hogy az Epic Gamesnek további tervei vannak ezzel a rendszerrel, és hamarosan ezáltal bővítik a fegyverarzenált.

Ezeket olvastad már?

HYPEX – a legnépszerűbb Fortnite leaker – osztotta meg követőivel, hogy a közeljövőben további 4 mitikus tárgyra számíthatunk a széfekben. Ezek közül három már ismerős lehet a számunkra, azonban van egy rejtélyes tárgy is, melyről még nagyon keveset tudunk. A lista az alábbi:

  • Mythic Rapid Fire
  • Mythic Overlocked Pulse AR
  • Mythic Havoc Shotgun
  • Ismerletlen Fortnitemares Mythic

Mivel az ismeretlen fegyvernek úgy tűnik, hogy a halloweeni eseményhez lesz köze, elsősorban egy mitikus kasza érkezésére számítok, de természetesen ez csupán spekuláció a múltbéli eventek alapján. Mindenesetre a másik három fegyverről tudjuk, hogy brutálisan erősek, így nagyon is várjuk, hogy ismét a kezünkbe vehessük őket.

Kövess Minket!