A Stranger Thingsnek és egy 12 éves fiúnak köszönheti az életét egy férfi

A Stranger Thingsnek és egy 12 éves fiúnak köszönheti az életét egy férfi

Miután elmerült a medencében az eszméletlen férfi, a gyermek hihetetlen ösztönnel reagált az eseményekre, majd elmesélte honnan tanulta a dolgot.

Floridában majdnem tragédiával ért véget egy átlagos medencézés, miután Jason Piquette egy családi ház kertjének medencéjében lubickolt, aztán egyszer csak már nem jött fel a felszínre. A 12 éves Austen MacMillannal foglalkozó terapeuta egyszerűen elmerült a vízben, és ezt észrevette a srác is, aki várt egy ideig, hátha ismét megpillantja a szakembert, de mivel ez nem történt meg, a segítségére sietett.

Ezeket olvastad már?

Első körben felhozta a felszínre Jasont, majd arra gondolta ideje segítséget hívni, azonban a férfi nem igazán adott életjelet, ezért ő maga cselekedett.

Kihúzta a férfit a vízből és nekilátott újraéleszteni. MacMillan elmesélte később, hogy a Netflixes Stranger Thingsből tanulta meg hogyan kell megcsinálni az ilyesmit. A népszerű sorozat esetében még az első szezonban történt meg, hogy Jim Hopper ezzel a módszerrel megmentette Will életét, a jelenetben pedig nagyszerűen ábrázolják hogyan is valakit a megfelelő módon újraéleszteni:

Végül a fiú édesapja is hazaért, és miután rádöbbent mi történt, tárcsázta a 911-et. Jason megúszta és utána elmondta, hogy minden olyan gyorsan történt, ezért esélye sem volt reagálni a dologra, de hálás a kölyöknek és szeretné, ha tudná, hogy ő egy igazi hős:

„Azt hiszem, körülbelül 30 másodperc alatt elájultam, nem tudom, miért.

Azt akarom, hogy tudja, hogy ő egy hős!”

Kövess Minket!



Gamer szótár