Hirdetés

A Stranger Thingsnek és egy 12 éves fiúnak köszönheti az életét egy férfi

Miután elmerült a medencében az eszméletlen férfi, a gyermek hihetetlen ösztönnel reagált az eseményekre, majd elmesélte honnan tanulta a dolgot.

Hirdetés

Floridában majdnem tragédiával ért véget egy átlagos medencézés, miután Jason Piquette egy családi ház kertjének medencéjében lubickolt, aztán egyszer csak már nem jött fel a felszínre. A 12 éves Austen MacMillannal foglalkozó terapeuta egyszerűen elmerült a vízben, és ezt észrevette a srác is, aki várt egy ideig, hátha ismét megpillantja a szakembert, de mivel ez nem történt meg, a segítségére sietett.

Ezeket olvastad már?

Első körben felhozta a felszínre Jasont, majd arra gondolta ideje segítséget hívni, azonban a férfi nem igazán adott életjelet, ezért ő maga cselekedett.

Kihúzta a férfit a vízből és nekilátott újraéleszteni. MacMillan elmesélte később, hogy a Netflixes Stranger Thingsből tanulta meg hogyan kell megcsinálni az ilyesmit. A népszerű sorozat esetében még az első szezonban történt meg, hogy Jim Hopper ezzel a módszerrel megmentette Will életét, a jelenetben pedig nagyszerűen ábrázolják hogyan is valakit a megfelelő módon újraéleszteni:

Végül a fiú édesapja is hazaért, és miután rádöbbent mi történt, tárcsázta a 911-et. Jason megúszta és utána elmondta, hogy minden olyan gyorsan történt, ezért esélye sem volt reagálni a dologra, de hálás a kölyöknek és szeretné, ha tudná, hogy ő egy igazi hős:

„Azt hiszem, körülbelül 30 másodperc alatt elájultam, nem tudom, miért.

Azt akarom, hogy tudja, hogy ő egy hős!”

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Film és Sorozat - Íme a Disney mesék, filmek valóságos helyszínei: kiadták a TOP 30-as listát

A The Walt Disney Company fennállásának 100. évfordulója alkalmából TOP30-as listába rangsorolta azokat a helyeket, amelyek meséinek és filmjeinek színhelyeit inspirálták. Csupán néhány órányi autó- vagy repülőútra vannak ezek a gyönyörű helyszínek, sőt ahhoz, hogy valaki egy Marvel film jelenetében érezze magát, még külföldre sem kell utaznia, hiszen Budapest is szerepel a listában!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés