Három nap múlva eldördül az utolsó puskalövés a Call of Duty Warzone-ban

Három nap múlva eldördül az utolsó puskalövés a Call of Duty Warzone-ban

Mostantól, aki CoD battle royale-ra vágyik, annak a Warzone 2.0-val kell beérnie.

A tavalyi év kiemelt volt a Call of Duty-rajongók számára, ugyanis érkezett a Modern Warfare 2 is, valamint a 2020-as Warzone folytatása, a 2.0 is. A Warzone meghatározó szereplője tudott lenni a BR-piacnak az elmúlt három évben és felvette a versenyt a Fortnite-tal valamint az Apex Legendsszel is. Azonban a folytatás érkezésével feleslegessé vált. Kissé meglepő módon az Activision úgy döntött, életben hagyja még majdnem egy teljes évig a Caldera szervereit is. Júniusban azonban bejelentették, hogy ennyi volt és nem tovább, szeptember 21-én lekapcsolnak a szerverek.

Ezeket olvastad már?

Ez tehát azt jelenti, hogy már csak 3 napig lehet nyüstölni a Warzone mapokat, utána minden puskaropogás elhalkul majd és innentől kezdve a 2.0-val lesz lehetőségünk játszani. A döntés nem meglepő: egyfelől kissé felesleges volt egymás mellett futtatni a kettőt, másrészt a szérián dolgozó stúdiók is eléggé elfoglaltak a Modern Warfare 3-mal, a zombis játékmódokkal és a mobilos CoD-dal is, nem beszélve a Warzone 2 tartalmairól, így érthető módon szeretnék jobban beosztani az erőforrásaikat.

A rajongók nagy része és a készítők is már az MW3-ra figyel, amelyről már rengeteg részletet elárult az Activision, így az FPS rajongóinak már ott lehet a piros karika a naptárban november 10-én, amikor a játék megjelenik.

Kövess Minket!Gamer szótár