Hirdetés

Szinte ingyen tiéd lehet az FPS-ek egyik királya

Több javítást is végrehajtott a Respawn, ennél jobb alkalom nincs is a megvételére.

Hirdetés

Sokan már a Titanfall 3-at várják, ám erről egyelőre még nem érkeztek egyértelmű pozitív hírek, nem úgy, mint a Titanfall 2-ről, amely most visszatért. Sokan az egyik legjobb PC-s FPS-nek tartják, de azért azt nem lehet róla állítani, hogy mindent elsöprő lenne a sikere. Az utóbbi időben szenvedett a játék multiplayer része, mert megszakadt a kapcsolat, amikor a játékosok megpróbáltak meccset keresni. A Respawn azonban lépett és megjavította szép csöndben a matchmakinget.

A kampányra idáig sem lehetett panasz, az fantasztikus, most pedig ismét mindenki belevetheti magát a magas oktánszámú többjátékos módba is, ráadásul most szinte ingyen. Ugyanis szeptember 18. 19 óráig 90%-kal olcsóbb a Titanfall 2 Steamen! Most tehát 2,99 euróba kerül a program, de az ajánlat már csak ma estig él, szóval, ha nem szeretnél lemaradni róla, akkor irány a Valve digitális boltja! Egyébként az EA Playen keresztül is hozzáférhetsz, ha rendelkezel PC Game Pass vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel.

Ezeket olvastad már?

Azonban nem csak a meccskereséssel babráltak, frissítették a kiemelt játéklistát, módosították a Colosseum módban a fegyverek forgatását, illetve javítottak néhány exploitot is, így tényleg egy remek alkalom lehet a mostani, hogy kipróbáld a játékot, ha még nem tetted. Egyébként ködös utalások ismét érkezhettek a harmadik részre. Az Apex Legends aktuális szezonjának, a Resurrectionnek a friss patch note-jai a következő teasert tartalmazzák: "Bejövő adás... Tárgy: "Bejövő adás...": Nessie... 1394521200, 1477638000, 1549267200." Ez a három szám a Titanfall, a Titanfall 2 és az Apex Legends megjelenési dátumának Unix időbélyege. Azt, hogy ez pontosan mit jelent, egyelőre nem világos, de úgy tűnik, a Respawn valamilyen bejelentésre készül. Ez már azért is érdekes, mert az év elején leállították a single-player címük fejlesztését, amely az Apex Legends és a Titanfall franchise-okon alapult volna és belsőleg Titanfall Legends néven emlegették. Végső soron a házat nem tennénk arra, hogy a Titanfall 3 bejelentése érkezik, de érdeklődve várjuk, hogy mivel állhat elő a Respawn.

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés
Hirdetés