Ajándékokkal érkezett a Fortnite 6. születésnapi ünnepsége

Ajándékokkal érkezett a Fortnite 6. születésnapi ünnepsége

Az elkövetkezendő napokban ünnepi hangulat fog uralkodni a játékban.

Félelmetes belegondolni, hogy micsoda sebességgel repül az idő. Emlékszem, mikor a Battle Royale műfaj szárnyra kapott, és egymás után jelentek meg a különféle alkotások, elsők között a Fortnite-tal. Ennek már 6 éve, pedig olyan mintha tegnap lett volna. Azóta a sziget többször lecserélődött, a fegyverarzenál teljesen megváltozott  és még sorolhatnám –, de a játék iránti lelkesedésünk megmaradt.

Ezeket olvastad már?

A tegnapi nap folyamán kezdetét vette a Fortnite szokásos születésnapi ünnepsége, mely számos újdonságot hozott a számunkra. A 6. születésnap alkalmából visszatértek a már jól megszokott lufik és ajándékdobozok – egy legendary tárgyat és főként healt / pajzsot rejtenek –, de természetesen a regeneráló tortaszeletek sem lettek elfelejtve. Egy olyan augment is érkezett – Jump Balloon Reality Augment –, mellyel minden ugrásnál kapunk egy lufit.

Az Epic Games az ingyenes itemekről sem feledkezett meg, melyeket a születésnapi küldetések teljesítésével gyűjthetünk be. Ezeket egészen szeptember 26-áig van lehetőségünk elvégezni, ugyanis addig tart az esemény. Siessetek, hogy tiétek legyen a Birthday Basher Pickaxe, a Birthday Dash Spray és a Slice O' Six Back Bling

Kövess Minket!



Gamer szótár