Az Oscar-gálán kapott pofont Chris Rock egy terapeutával tudta csak feldolgozni

Az Oscar-gálán kapott pofont Chris Rock egy terapeutával tudta csak feldolgozni

Megalázta őt Will Smith, amit a színész-humorista sem tudott már egymaga feldolgozni.

Leslie Jones a People magazinnak mesélt új memoárja, a "Leslie F*cking Jones" népszerűsítése közben, hogy régi barátja, Chris Rock kénytelen volt elmenni egy tanácsadóhoz, miután Will Smith megpofozta őt a 2022-es Oscar-gálán. Egyébként maga Rock írta Jones új könyvében az előszót, ezért is ilyen jó barátok.

„Ez a szarság megalázó volt. Tényleg hatással volt rá. Az embereknek meg kell érteniük, hogy ezt látták a szülei és a lányai is. Tanácsadásra kellett járnia a lányaival.” – mondta Jones.

Ezeket olvastad már?

Jones hozzátette, hogy az Oscar-gálán elcsattant pofon feldühítette őt, és hozzátette:

„Nem tudod, de legszívesebben bepattantam volna a kocsimba, és odamentem volna. Annyira k*b*sz*tt*l dühös voltam, minden szinten... Chris Rock csak elmondott egy k*b*sz*tt viccet. Ismerem Willt is... Úgy voltam vele, hogy nem tudta volna utána lerendezni ezt a szart? Úgy értem, ez az Oscar-gála. Az egész világ nézi.”

A 2022-es eseményen Rock éppen a legjobb dokumentumfilmnek járó Oscar-díjat szerette volna átadni, amikor is viccet csinált Jada Pinkett Smith kopaszságából, mindezt úgy, hogy a színésznő már egy jó ideje küzdelmet folytat az alopeciával (foltos hajhullás). Smith erre úgy reagált, hogy felment a színpadra, és arcon vágta Rockot, majd visszaült a helyére, és a következőket kiabálta:

„Ne vedd még egyszer a feleségem nevét a k*b*sz*tt szádra.”

Különleges este volt ez, hiszen Smith még aznap este elnyerte a legjobb színésznek járó Oscar-díjat, bár a pofon miatti rázúduló kritikákat követően kilépett az Akadémiából. Ezután 10 évre kitiltották őt az Akadémiából, illetve Smitht ez idő alatt az Oscar-gálán sem vehet részt.

Sean Penn nemrégiben szintén emiatt ostorozta Will Smith-t egy interjújában.

Jones memoárja egyébként szeptember 19-én jelenik meg.

Kövess Minket!



Gamer szótár