Ezen a napon jöhet ki a Counter-Strike 2?

Ezen a napon jöhet ki a Counter-Strike 2?

Napokon belül jöhet egy nagy Counter-Strike 2 frissítés.

A CS2 megjelenése már nincs messze. Bár a játék állapota még közel sem tökéletes, a Valve egyre gyakrabban beszél arról, hogy hamarosan megkapjuk a kiadásra szánt verziót. Tegnap pedig ismét olajat öntöttek a tűzre azzal, hogy a hivatalos Counter-Strike Twitter X-profilon megkérdezték: mit csináltok jövő szerdán?

Nos, kedves Valve, ez csakis rajtatok múlik! Valószínűleg Counter-Strike 2-zni fogunk, de az egy remek kérdés, hogy milyen formában. Ugyanis nem tudni, hogy valóban a rendes megjelenést hintették el a kérdéssel vagy valami egészen mást. Mi inkább az utóbbira fogadnánk, méghozzá azért, mert ezen a ponton jóval nagyobb esély van arra, hogy a CS2 végre megkapja a Danger Zone-frissítést.

A Danger Zone igen fontos része a Counter-Strike-nak és ezidáig nem tesztelték, szóval érthetetlen lenne, ha jövőhéten enélkül rajtolna a játék. A CS-s battle royale még 2018 decemberében jelent meg, amikor a játék ingyenessé vált. Azt a frissítést pedig pontosan ugyanígy kezdték promótálni, azaz megkérdezték, hogy mit csinálunk szerdán. Igaz, hogy végül csak csütörtökön jött ki a Danger Zone, de nem is a Valve lenne, ha akkor adták volna ki, amikorra ígérték. Szóval ne csináljatok programot, mert jövőhét csütörtökön szerdán nagy durranással készül a Valve!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár