Hirdetés

Rádudáltak, erre elkezdett Fortnite táncolni a sofőr az út közepén

Ritkán látni, hogy ilyen módon rendeznek egy konfliktust.

Hirdetés

A Fortnite-ban hatalmas jelentőséggel bírnak a különböző skinek, de az utóbbi időszakban már a emote-ok is felzárkóztak hozzájuk, és a játékosok legalább akkora lelkesedéssel költenek a táncokra mint a kinézetekre. Rengeteg ilyen hangulatjelet inspiráltak valódi események és mozdulatsorok, de néha ez fordítva is működik, és a való világban kerülnek felhasználásra bizonyos mozdulatok a játékból. Ebben a sztoriban is erről van szó.

Ezeket olvastad már?

Amerikában kapták lencsevégre, ahogy egy kereszteződésnél egy kamionos rádudál az előtte álló és valamit elhibázó – autósra, akinek meglepő volt az erre adott reakciója. A kocsiból kiszállva hosszas táncolásba kezdett, amit az alábbi videóban láthattok.

@barstoolsports Bro couldn’t stop emoting ????@Barstool Gametime #onthisday ♬ original sound - Barstool Sports

A szemfülesek észrevették, hogy ezek bizony a Fortnite-ban is fellehető mozdulatsorok, így valószínűleg a táncoslábú férfi onnan inspirálódott. A terve bevált, hiszen a duda elhallgatott, a kamionos pedig nem reagált semmi különösebbet a látottakra – valószínűleg az eldugott kamerákat kereste.

A Fortnite közösség természetesen díjazta a látottakat, és bónusz XP-vel, valamint egy Victory Royale-lal is jutalmazná a férfit.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés