Fortnite: 3 vertikális Deathrun pálya, melyekért odavan a közösség

Fortnite: 3 vertikális Deathrun pálya, melyekért odavan a közösség

Ezeken a mapokon akár napokat ellehet tölteni.

A Fortnite Creative-ban hatalmas halmazt alkotnak a Deathrun pályák, melyekben különféle akadályokon át kell haladunk a cél felé. Minél gyorsabban sikerül átverekedni magunkat az akadályokon, annál profibbak vagyunk, így érthető, hogy néhányak egy pályának számtalan alkalommal nekifutnak. Nincs ez másképp a jelenlegi legnagyobb hullámmal sem, mely a vertikális Deathrun névre hallgat.

Ezeket a térképeket az Only Up! nevezetű játék inspirálta, de az idő előrehaladtával a tartalomgyártók tovább formálták őket, így egészen izgalmas végeredmények születtek. Ezekből szedtünk össze alább hármat.

Ezeket olvastad már?

 Only Up Fortnite! – 4366-9611-6988 

Az Only Up Fortnite!-tal indult az egész. Ahogy erről már korábban is írtunk, volt, hogy egyszerre több mint 100 ezren próbálkoztak rajta. A földszintről indulunk, a célunk pedig az, hogy elérjünk a holdra. Természetesen addig több száz akadály vár ránk, ha pedig valamit elmérünk, a zuhanás után könnyedén ismét a földön köthetünk ki. Aki még nem próbálta ki mindenképpen tegye meg, hiszen ez a műfaj alapja. Higgyétek el, akár napokat ellehet tölteni a felfelé mászással, miközben minden perc izgalmasan telik.

 Driving Up ! – 2544-7597-6360 

Számomra nem okozott meglepetést, hogy idővel elkészült az az Only Up! hasonmás is, melyben különböző járműveket használva kell a magasba törnünk. Az Only Up Fortnite!-hoz hasonlóan itt is a cél az űr, azonban ehhez motorok illetve autók vannak a segítségünkre. Ha valaki azt gondolná, hogy ez micsoda könnyítés, csalódni fog. A járművek irányítása nem túl egyszerű a szűk helyeken, így legalább akkora kihívást jelent mint az elődje.

 Color Climb! – 9056-2612-1999 

Az új kedvenc mely valószínűleg még egészen a karrierje elején tart – a Color Climb!. Színes kockákon kell felfelé haladnunk, azonban van egy hatalmas csavar a dologban. Időnként az összes kocka eltűnik, kivéve egy színt, melyet a képernyőn jeleznek a játékosok számára. Ilyenkor azonnal meg kell találnunk a megfelelő platformokat, különben hatalmas zuhanás áll előttünk. Végre egy olyan vertikális Deathrun, melyet barátok társaságában sokkal élvezetesebb művelni.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN