Hirdetés

EPL: FalleNék ellen vágnak bele torzsiék a rájátszásba

Orosz szupercsapat? Európai Liquid? Egyik sem lesz ott a máltai rájátszásban!

Hirdetés

Az első blikkre világverőnek tűnő Cloud9 és a már megszületése óta lenézett európai Liquid búcsújával ért véget az ESL Pro League 18. szezonjának D-csoportja tegnap este. A több meglepő fordulattal szolgáló csoport után még nem ért véget a móka. Sőt, azt is mondhatnánk, hogy csak most kezdődik igazán! Ugyanis holnap délután a rájátszással folytatódik az EPL, ahol a MOUZ szurkolókra elég stresszes napok várnak majd.

De ne szaladjunk még ennyire előre, inkább gyorsan nézzük meg, hogy mi is történt a múlthéten! A D-csoport nyitókörében nem voltak olyan nagy meglepetések: a C9, a Complexity, a Virtus.pro és a G2 is hozta a kötelezőt. Azonban a papírforma gyorsan a kukába került, amikor EliGE és floppy bucira verte electronicékat, ezzel elérve a rájátszást. A következő napokban is folytatódtak az izgalmak, hiszen a Liquid, majd az Eternal Fire is képes volt legyőzni a Cloud9-t – a szupercsapatot tehát kiszavazták a szigetről.

De nagy meglepetésre még a Lynn Visionnel sem volt bírás, ugyanis a kínaiak kiejtették a 9INE-t és majdnem a Liquidet is. Bár végül YEKINDARék túlélték azt a szívrohamot, a törökök ellen már vajmi kevés volt az, amit nyújtottak. Tehát végül a Complexity, a G2, a Virtus.pro és az Eternal Fire jutott tovább a rájátszásba.

A rájátszásban összesen 16 csapat fog játszani és azt kell mondjuk, hogy egy egész jó mezőny állt össze. A holnapi nyitómeccsek közül egyértelműen a MOUZ–FURIA találkozó lesz a legérdekesebb. De ez még csak a kezdet, ugyanis ha torzsiék megverik FalleNéket, akkor a FaZe vár rájuk, és ha ezen is átvágják magukat, akkor a G2 – és ez még mindig csak a negyeddöntő lesz!

Ami a többi részét illeti a rájátszásnak, a potenciális Astralis–NAVI és ENCE–Virtus.pro negyeddöntők sem hangzanak ám rosszul. Ráadásul előbbi meccs győztese szinte garantált, hogy a Vitality ellen fog elődöntőzni, szóval arra is kérünk pár jegyet. A másik oldalon egy ENCE–G2 elődöntőre van a legnagyobb esély. Persze ebbe reméljük, hogy belerondít a MOUZ.

Ezeket olvastad már?

MAGYAR KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League rájátszását keddtől vasárnapig élőben, magyar nyelven, értékes drop gyűjtési lehetőséggel közvetíti az Esport1TV Twitchen. Ott találkozunk!

Borítókép: HLTV

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés