Mindenki kedvenc felnőttfilmes sztárja tényleg bekerül a Cyberpunk 2077-be!

Mindenki kedvenc felnőttfilmes sztárja tényleg bekerül a Cyberpunk 2077-be!

Akkor ideje a Growl.FM-re tekerni.

Már csak egyet kell aludni, hogy a Phantom Liberty, a Cyberpunk 2077 első DLC-je végre mindenki számára elérhető legyen. Persze az első korai értékelések már befutottak és egyelőre úgy néz ki, hogy a készítők most nem követték el az 1.0 hibáit és tényleg minden működni fog egyből. Johnny Silverhand szerepében ismét visszatér Keanu Reeves, mellette pedig Idris Elba kölcsönzi majd a hangját a kiegészítő másik főszereplőjének.

De még tavaly kiderült, hogy nem ők lesznek az egyetlen ismert személyiségek, akik megjelennek majd a játékban. Egy korábbi Tweetben, maga Sasha Grey rántotta le a leplet arról, hogy neki is szánt szerepet a CD Projekt Red. Azonban róla nem készül digitális változat, hiszen csak a fülünkben hallhatjuk majd. Ő lesz a 89.7 Growl.FM lemezlovasa, Dj Ash.

Egyébként a korábbi pornószínésznő szerepét a közösségnek köszönhetjük. A fejlesztők elmondása alapján a rajongók között több amatőr zenei producer is ott figyel. Ők a játék megjelenése óta folyamatosan küldözgetik nekik a saját alkotásaikat, ami szerintük illik a Cyberpunk 2077 világához. Elmondásuk szerint az évek során több ezer ilyen track landolt a CDPR digitális postafiókjában és akkor jött az ötlet, hogy mi lenne, ha ezekből kiválogatnák a legjobbakat és azok kapnának egy saját rádióadót. Az ötletből terv lett és a terv úgy tűnik meg is valósult, mert a Growl.FM és persze DJ Ash ott lesz az indulásnál. A lényeg csak annyi, ha a barátnőtök kérdezi, hogy ismeritek a hölgy hangját, akkor tagadjatok mindent.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN