Hosszú kihagyás után visszatér a brazil legenda

Hosszú kihagyás után visszatér a brazil legenda

Szerintetek hol köthet ki a 28 éves, kétszeres Major bajnok játékos?

Az ESL Pro League tavaszi szezonja érdekesen alakult a brazilok számára, hiszen a 00Nation még a rájátszásba is beverekedte magát, de az irányítójuk sehol sem volt. TACO ugyanis az esemény előtt a kispadra került személyes okokból és azóta sem tudja senki, hogy pontosan mi is történt vele ott és akkor. Mert a vártakkal ellentétben márciusban nem a visszatérését jelentette be, hanem azt, hogy a szünete akár addig is kitarthat, hogy technikailag visszavonulásról is beszélhetnénk.

A legendás brazil több mint egy évtizeden át játszott és a brazil LAN-októl kezdve a világ legnagyobb arénáin át mindent megjárt, amit Counter-Strike játékos megjárhatott. A legnagyobb eredményeit persze az SK és az LG mezeit viselve hozta össze: 2016-ban ezen orgok alatt két CS:GO-Majort nyert, ezzel pedig beírta magát a Counter-Strike történelemkönyvébe. Ezért is volt sajnálatos, hogy a fiatalokból álló brazil csapataival (GODSENT, 00Nation) nem tudott kitörni a tier 2-ből és tavasszal inkább szegre akasztotta az egerét – mégha csak ideiglenesen is.

Ezeket olvastad már?

De most örömhírrel szolgálhatunk, hiszen 7 hónap szünet után TACO visszatért! A játékos az éjjel jelentette be, hogy „ez a szervertől távol töltött időszak extrém fontos volt nekem” és hogy „a következő napokban, hónapokban a közösségi médiában és a streamemen megosztom, hogy mi történt és mik lesznek a következő lépéseim”.

TACO ugyanis szerződés nélkül, szabadon igazolható játékosként tér vissza most a Counter-Strike-hoz. Előző csapata, a 00Nation, megvált a braziloktól a nyáron, a helyükre pedig leigazolták a syrsoN, niko, birdfromsky, JDC, susp ötöst. TACO korábbi csapattársai ennek ellenére nem széledtek szét, coldzeráék Legacy néven saját szervezetet csináltak. Azonban, mint azt a TACO által mondottakból már kitalálhattátok, őt nem láthatjuk majd ebben a keretben.

Szerintetek hol köthet ki a 28 éves, kétszeres Major bajnok játékos?

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!Gamer szótár