Csúszik a Life is Strange alkotóinak új játéka

Csúszik a Life is Strange alkotóinak új játéka

Bár kész a játék, még hónapokat kell várnunk arra, hogy játszhassunk is vele.

Ha azt tervezted novemberre, hogy a Banishers: Ghosts of New Edennel fogsz játszani, akkor sajnos van egy rossz hírünk: a kiadó és a fejlesztő egészen 2024. februárjáig csúsztatta a játékot. A szellemvadászos kaland eredetileg november 7-én jelent volna meg a DON'T NOD és a Focus Entertainment gondozásában. Azonban az október és a november annyira tele van játékmegjelenésekkel, hogy inkább kivárnak, hátha jobban teljesít majd így a kasszáknál.

Mint a bejelentésben is írták a cégek, fontos, hogy minden játék megkapja a megérdemelt figyelmet és ez idén ősszel már nem lehetséges. Hiába van kész a Banishers: Ghosts of New Eden, sajnos február 13-ig nem kaphatjuk meg, mert – valljuk be, teljesen jogosan – félnek, hogy a feledés homályába merülne így a AAA-megjelenések mellett.

Ezeket olvastad már?

Nem ez az első játék mostanában, aminek variáltak a megjelenési dátumán. Augusztusban például az Alan Wake 2-t is eltolták 10 nappal. De egy többhónapos csúszást még senki sem vállalt be az őszi indulók közül idén. Pedig ez egyáltalán nem lenne meglepő, amikor a felhozatal ilyen erős.

Már befutott a Starfield, a Lies of P, az EA Sports FC 24, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, a Mortal Kombat 1 és a Payday 3. Hamarosan pedig jön a Total War: Pharaoh, az Assassin's Creed Mirage, a Marvel's Spider-Man 2, az Alone in the Dark, a Call of Duty: Modern Warfare 3, a Forza Motorsport és a Cities: Skylines 2.

Kövess Minket!



Gamer szótár