Visszatér a legenda – Szerezd be az idei nyomtatott PC Gurut az OGEX állomásain!

Visszatér a legenda – Szerezd be az idei nyomtatott PC Gurut az OGEX állomásain!

Az országot keresztülszelő, 2023-as rendezvény-sorozatra ismét új számmal jelentkezik a nyomtatott PC Guru, amit ráadásul ingyenesen zsákolhattok be!

Emlékszem, amikor gyerekként rajongva vártam minden hónapban a postást az aktuális PC Guruval. Nagy élmény volt havonta olvasni mindig a friss nyomtatott magazint, most pedig még nagyobb élmény, hogy bizony én is hozzátehetek egy kicsit a következő lapszámhoz. Hiszen bár a nyomtatott PC Guru megszűnt, az OGEX alkalmával tavaly is megjelent és idén is megjeleni kegy extra különszám, 68 oldalnyi tömör gyönyör!

2023. szeptembere és november között zajlik idén az OGEX 2023, avagy az Országos Gaming Expo. A gaming road show lehetőséget biztosít az ország lakosainak, hogy kipróbálják magukat különböző videójátékokban, társasjátékokban, videójátékos kompetencia-felmérésben, egyéb fizikai aktivitást igénylő játékokban. De a roadshow keretein belül rendezik meg a HUNESZ által biztosított Rocket League e-sport versenyt is. És ami számunkra talán még fontosabb, az az, hogy idén is visszatérhet a nyomtatott PC Guru, mint az OGEX hivatalos partnere, aminek alkalmából egy speciális különszámot készítettünk nektek, ez pedig a rendezvénysorozat helyszínein lesz elérhető!

2019 decemberében jelent meg az utolsó nyomtatott PC Guru, ami azt gondoljuk, sokak szívében hagyott maga után kitöltetlen űrt, ennek apropóján pedig egy rendhagyó, 68 oldalas különszámmal kedveskedünk nektek. A magazinban bár lesznek tesztek is, méghozzá újdonságok, ahogyan tavaly, úgy ezúttal is inkább arra feküdtünk rá, amiben a leginkább otthon vagyunk. Zoo_Lee az FPS-ek, Fonyesz az autószimulátorok történelméről diskurál, én pedig az év legjobb társasjátékait állítom csatasorba. De ez csak pár példa a számos téma közül, ami helyet kapott a Guru oldalain. Emellett az Esport1-es kollégák is hozzátették a magukét a laphoz, megosztva minden tudásukat a legfurább e-sport rendezvényekről, az ipar helyzetéről és jövőjéről, vagy éppen a Counter-Strike 2-ről.

Ezeket olvastad már?

Sőt, nem árulok el nagy titkot, de szeretjük a régi idők nagy játékait, úttörőit és rendhagyó alkotóit, így a megszokottnál több, ezúttal 16 oldal retró is megjelenik a magazinban. Már persze az olyan aktualitások mellett, mint a Starfield, a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, vagy éppen a Mortal Kombat 1. Sőt, exkluzív interjúnk és előzetesünk is akad a Marvel’s Spider-Man 2-ről. A lényeg annyi, hogy a PC Guru immáron ismét nyomtatott formában lesz olvasható, egy alkalom erejéig, a 68 oldalas különszámot pedig szeptember 28-tól, az OGEX rendezvényein, ingyenesen érhetitek el. Lényegében ezúttal is az igazi PC Guru-esszenciát tettük a magazinba. Addig is a Guru legyen veletek!

Kövess Minket!



Gamer szótár