Így változik a heti drop a CS2-ben

Így változik a heti drop a CS2-ben

A CS2 egyik újdonságának köszönhetően vége az uncsi graffiti dropoknak és az ezek elleni imádkozásnak.

A Counter-Strike 2 megérkezett és már mindenki számára elérhető. A tegnap esti megjelenés egyben azt is jelenti, hogy elindult az első igazi Premier szezon, végre tudunk ládákat nyitni és az áruház is kapott egy kisebb ráncfelvarrást. Mint az alább is látható, egy dedikált oldala lett a boltnak, amiben valamilyen oknál fogva még mindig ott virítanak a BLAST Párizs Major matricakapszulái is, de azzal ne foglalkozzatok.

Az igazi újdonságért ugyanis nem kell elmenni a kép aljáig, rögtön a tetején megtaláljuk. A menü mostantól egy heti ellátmánycsomag nevű részt is tartalmaz, ami ugyebár a klasszikus XP alapú dropokra utal. A Valve ezeket évek óta ládák, graffitik, néhanapján skinek formájában adja a rendszeresen visszatérő játékosoknak. Régen még csak heti egy ajándék járt, de egy ideje már észrevehettétek, hogy kettessével dobálja a dolgokat a játék. Most pedig kiderült, hogy miért van így.

Ezeket olvastad már?

A CS2-ben ugyanis minden héten – az első szintlépést követően – négy felajánlott tárgy közül tetszés szerint választhatunk majd kettőt. Ezzel remélhetőleg vége azoknak az időknek, amikor neked csak béna graffitiket adott a játék, míg a többiek a legmenőbb ládákat és skineket húzhatták be a jó szerencsének és pár Lord Gabenhez intézett imának hála.

Kövess Minket!



Gamer szótár