Megérkezett a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft első előzetese

Megérkezett a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft első előzetese

Akkor itt az ideje elővenni az íjat és a jégcsákányt.

Lara Croft utolsó kalandja még 2018-ban jelent meg. A Shadow of Tomb Raider kevert értékeléseket kapott és most 70 és 80 pont között van a Metacritic oldalán. Viszont azóta hatalmas a csend és még egy kósza pletyka sem jött arról, hogy a legendás sorozat folytatódna. Azonban nemrég érkezett a hír, hogy ha már játék nem lesz, akkor a Netflix egy sorozatban veszi fel a fonalat. A történet a trilógia után indul és Lara visszatér ahhoz, amihez a legjobban ért. Rejtélyeket derít fel szerte a világban és, ha már ott van akkor pár ereklyét is magával visz. Persze az egész mögött megint feszül majd egy sötét titok.

A mostani sorozaton kívül egyelőre más Tomb Raiderrel kapcsolatos hír nem nagyon érkezett. Ugyan a 2018-as film, főszerepben Alicia Wikanderrel siker volt pénzügyileg és akkor bejelentették, hogy tovább pörög majd, de azóta az is a limbóban van. A színésznő erről nemrég a következőket mondta:

“Most, hogy lepörgött az Amazon és az MGM üzlet, fogalmam sincs, hogy mi lesz. Misha meg én bármikor készen állunk, hogy megvalósul-e a projekt nem tőlünk függ.”

Ki tudja, lehet ha a Netflixes sorozat siker lesz, akkor az majd arra készteti a döntéshozókat, hogy elővegyék a szekrényben porosodó terveket. Hiszen Lara utazása még korántsem ért véget.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár