Hirdetés

Az éj leple alatt törölhették a várva várt Star Wars-játékot

Nagyon kezd úgy tűnni, hogy szép csendben bezárták a projektet, egyszerűen nem akart össze jönni a klasszikus játék remake-je.

Hirdetés

Azok után, hogy mindössze néhány napja pozitívnak tűnő hírrel szolgálhattunk nektekThe Star Wars: Knights of The Old Republic Remake-et illetően, most a lehető leglesújtóbb feltételezések láttak napvilágot, méghozzá az, hogy az egész projektet elkaszálták. Erre több jel is mutat, és ismerve az Embracer Group helyzetét, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy ennek a játéknak lőttek.

Nem sok szó esett a címről azóta, hogy még 2021 szeptemberében a PlayStation egyik előadása során bejelentették, hogy fejlesztés alatt áll a klasszikus Csillagok háborúja-játék felújított változata. A cím modern feldolgozásáért eredetileg az Aspyr Media felelt volna, de ők csak egy túl drága és gyenge demoval tudtak előállni, ezért a projektet először felfüggesztették, majd az Aspyr anyavállalata, a Saber Interactive átvette a fejlesztését. Az ezt követő hónapokban azonban sem a Saber Interactive, sem az Embracer Group nem adott semmilyen frissítést a játék jelenlegi állapotáról.

Ezeket olvastad már?

Azonban a legújabb történések nem azt mutatják, hogy minden rendben lenne a projekt körül. A Youtube-on található trailert privátra állították, a közösségi médiában szereplő posztokat pedig mind törölte a Sony, amelyben akár csak utalás szintjén megjelent a program. Egyetlen egy tweet maradt meg, bár valószínűleg azért, mert ott több más játékról is szó van.

Persze vannak akik bizakodnak, hogy a Sony esetében csak jogi okai voltak a lépésnek, az előzetesre pedig az a válasz érkezett, hogy lehetséges egy újabb bemutató, mert az eredeti trailer csak az Aspyr-t jelölte meg fejlesztőként. 

Nem segít azonban a helyzeten, hogy az Embracer Group az elmúlt hónapokban nem volt hajlandó semmilyen hivatalos nyilatkozatot tenni a játékkal kapcsolatban. Ráadásul a cég óriási pénzügyi gondokkal küzd, elbukott milliárdos üzletet is, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha át kellene gondolnia, mire tud erőforrást áldozni, ennek első jeleit láttuk már más stúdióbezárások és projekttörlések kapcsán is. 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés