Csúszik a Cities Skylines 2 megjelenése

Csúszik a Cities Skylines 2 megjelenése

Szerencsére a PC-s megjelenés nem változik, de a konzolos rajongóknak tovább kell várni a városépítős játékra.

A Paradox Interactive és a Colossal Order bejelentette, hogy a Cities Skylines 2 konzolos megjelenése 2024 tavaszára csúszik. A PC-s verzió azonban továbbra is október 24-én jelenik meg. A márciusban bejelentett program PS5-re, PC-re és Xbox Series X/S-re (Game Pass-szal együtt) érkezik, ha kész lesz.

„Helló, városépítés szerelmesei! Megosztunk veletek egy frissítést a Cities: Skylines 2 közelgő megjelenése kapcsán. Keményen dolgozunk a játék előkészítésén az október 24-i megjelenésünkre. Eközben rájöttünk, hogy több időre van szükségünk ahhoz, hogy elérjük a konzolra kitűzött minőségi célokat. Mivel a legjobb élményt szeretnénk nyújtani a játékosainknak, az Xbox és PS5 megjelenési ablakát 2024 tavaszára csúsztatjuk. A plusz idő lehetővé teszi számunkra, hogy a minőség és a teljesítmény összehangolására összpontosítsunk minden platformon. Hamarosan további frissítéseket osztunk meg a konzolos megjelenési ablakkal kapcsolatban. Ahogy az optimalizálással kapcsolatos munka folytatódik, frissítjük a minimális és ajánlott PC-s specifikációkat is” – olvasható a közleményben.

Ezeket olvastad már?

Augusztusban derült ki a játék gépigénye, akkor tudtuk meg, hogy elég komoly vasra lesz szükségünk ahhoz, hogy a játék adta lehetőséget maximalizáljuk és a legteljesebb élményt kapjuk. Akinek viszont ez rendben van, az már most október végén belevetheti magát a városépítésbe.

„A Cities: Sylines 2 kihívás elé állítja döntéshozatali képességeidet, és lehetővé teszi, hogy felépítsd álmaid városát. Itt a városod fejlődik és reagál a döntéseidre. Egy dinamikus és folyamatosan változó világ, amely egyszerre kihívást és jutalmat jelent. Használd kreativitásodat és stratégiai tervezési képességeidet, hogy városodat virágzó metropolisszá fejleszd, amely egyaránt vonzza a vállalkozásokat, a lakosokat és a turistákat. A lakónegyedektől a nyüzsgő belvárosokig a lehetőségek végtelenek. Navigálj a városvezetés bonyolult feladatai között, és tarts lépést a polgáraid igényeivel.”

Aki ezeknek a városépítős játékoknak a szerelmese, az dörzsölheti a tenyerét, mert a megszokott fantasztikus játék szintet lép, és még nagyobb területen még több funkcióra kell odafigyelni, igazi kánaánnak ígérkezik.


AZ OKTÓBER 24-ÉN ÉRKEZŐ CITIES: SKYLINES 2 MÁR ELÉRHETŐ A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár