Reptááár, lobog a szélben az OGEX! Szolnokra érkezik az Országos Gaming Expo!

Reptááár, lobog a szélben az OGEX! Szolnokra érkezik az Országos Gaming Expo!

Az első októberi helyszín nem lesz más, mint Szolnok!

Október 5-én látogass el Szolnokon a Reptárba – sajnáljuk Korda Gyuri bácsi, most nem a reptérre megyünk – és próbáld ki izgalmas progjamjainkat, vagy csak élvezd a Rocket League összecsapást a helyszínről!

Hogy miért is érdemes kilátogatni? 

Kipróbálhatod a 20-30 évvel ezelőtti játékokat a Retro PC zónában, nézd meg mivel játszottak az első gamerek, próbáld ki az eredeti Pac-Mant!

Barátokkal, vagy családdal érkeznél? Semmi gond! A társasjáték zóna csak rátok vár, ahol kipróbálhatjátok a legújabb társasokat és logikai játékokat!

Ha a kormány mögött érzed magad jól, akkor itt a helyed! Szimulátorainkkal próbára teheted ügyességed, reflexedet, itt minden számít!

Ezen kívül less még gamer múzeum, xbox és playstation stand, cosplayek, szerencsekerék, carfootball és carsumo és a BARD!

OGEX 2023 E-SPORT OPEN – ROCKET LEAGUE

Az országos e-sport esemény versenyei otthonról játszó versenyzőkkel, közvetítése szintén távoli megoldással zajlik, a közvetítés helyszínén a színpadi show részeként TV-n való kivetítéssel jelenik meg a helyszíni szurkolók, nézők számára.

Ne feledd, minden területi döntő győztese 100 000 Ft-tal lesz gazdagabb, így ha esetleg érdekelhet, még nem késő regisztrálnod! Keresd a részleteket a weboldalon!

Szolnok megyei jogú város, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye és a Szolnoki járás székhelye; itt van továbbá a Tisza egyik legfontosabb átkelőhelye. Elhelyezkedése a Zagyva torkolatánál, a Tisza-parton, az Alföld szívében évszázadok óta fontos kulturális és gazdasági útkereszteződéssé tette.

Körülbelül 68 000 lakossal rendelkezik, ezzel pedig Magyarország tizenkettedik legnépesebb települése, továbbá az Észak-Alföld harmadik legnépesebb települése.

Kövess Minket!



Gamer szótár