Fortnite: Ismét velünk az erő, de akartuk mi ezt?

Fortnite: Ismét velünk az erő, de akartuk mi ezt?

Újabb Star Wars őrület a Battle Royale-ban.

Most, hogy végre kaptunk egy jó évadot, amiben egészen egyensúlyban voltak a tárgyak, mindenki boldog, vagyis boldog volt. Sajnos nem adatott nekünk túl sok idő kiélvezni ezt az időszakot, ugyanis hamar megérkezett a My Hero Academia második felvonása, ami olyan eszeveszett tárgyakat hozott a szigetre mint a már jól ismert Deku's Smash, vagy az új Todoroki's Ice Wall. Úgy voltunk vele, hogy a kozmetikai elemek megérnek annyit, hogy pár hétig ismét ezek az itemek uralják a játékmenetet, de úgy tűnik nem ússzuk meg ennyivel.

Ezeket olvastad már?

A keddi 26.20-as frissítés feloldhatóvá tette a Ashoka Tano skint és a hozzátartozó kiegészítőket, azonban sajnos egy nemvárt dolog is történt. Ashoka Tano NPC-ként is megjelent a szigeten, és megtanulhatunk tőle Jedi trükköket, valamint fénykardra is szert tehetünk.

Az egyértelmű, hogy mindenki oda van a Star Wars tartalmakért, de a fénykardok állandó játékhoz való hozzáadása majd kivétele, teljesen felborítja a rendet. Számtalan játékos fejezte ki nemtetszését a különböző platformokon ezzel kapcsolatban, így remélhetjük, hogy az Epic Gameshez is eljutott a közösség véleménye.

Megnyugtatásként annyit tudok mondani, hogy elvileg a 26.30-as frissítéssel ezek kikerülnek a játékból. A Battle Pass-ből behúzható Star Warsos kozmetikai elemeket pedig az alábbi galériában tekinthetitek meg.

A galériáért kattints a képre!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár