A készítők elárulták, hogy mikor jöhet a One Piece második évada

A készítők elárulták, hogy mikor jöhet a One Piece második évada

A Netflix végre megtörte az anime-adaptációk átkát, úgyhogy jöhet a folytatás.

Senki nem számított arra, hogy a One Piece ilyen jót megy majd a Netflixen és ez teljesen érthető is, ha azt vesszük alapnak, hogy a Cowboy Bebop vagy a Full Metal Alchemist csúfosat bukott. De mindenki meglepetésére az élőszereplős változat annyira jól sikerült, hogy nemrég nézettségi számokban még a Wednesday első évadát is maga mögé utasította. Sőt, több, mint 10 000 értékelés után, a Rotten Tomatoes felületén 96%-os értékeléssel áll, ami kiugróan magas. A kérdés csak az, hogy mikorra várható a folytatás? Ezzel kapcsolatban a sorozat készítői a következőket mondták:

„A második évad forgatókönyve már kész van. Nagyjából egy év vagy maximum tizennyolc hónap alatt adásra készen állhatunk a második felvonással. De amíg tart a sztrájk, addig mi sem tudjuk elkezdeni a munkálatokat.”

Pedig nemsokára neki kell kezdeni, mert az idő telik. Az anime fölött nem száll el az idő, ott a karaktereket olyan idősnek rajzolják, ahogy azt a manga megköveteli. Ugyan a sorozat már 25 éve pörög, de mindez idő alatt összesen 3 év telt el benne. Ami azt is jelenti, hogy a karakterek sem öregedtek túl sokat. Persze a Netflixes szériában nincsenek filler részek és lehet haladni, de akkor is sokáig tart a forgatás. A mostani tempóval, a legjobb esetben is, három év alatt kb. két évadot tudnak legyártani. Ezzel pedig nagyon maximum a Water 7 részekig juthatunk el és már akkor is nagyokat lépünk. Ez pedig még a meglévő részek felét sem fedi le. Lehet, hogy most jól sikerült a casting, de ez öt év alatt nagyot változhat. Az a baj az élőszereplős dolgokkal, hogy nem lehet megállítani az időt, a színészek sajnos ki fognak öregedni.

Ezeket olvastad már?

RENDELJ HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A DON PEPÉTŐL!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár