A héten debütál a Loki 2. szezonjának első része, de tudjuk mikor jön a többi is

A héten debütál a Loki 2. szezonjának első része, de tudjuk mikor jön a többi is

A következő egy hónap ismét a csínytevőről szól majd.

Nem kevés idő telt a Loki első évadát követően, de a várakozásnak vége, hiszen jön Thor testvérének legújabb kalandja. Tom Hiddleston visszatér a címszereplő szélhámos szerepében, és ismét beáll a Idővariációs Hatósághoz, kiegészülve Owen Wilson Mobiusával és az új jövevénnyel, OB-val, akit Ke Huy Quan alakít. Ha ez nem lenne elég, akkor még Sylvie-vel és egy bizonyos nagy gonosszal is meg kell küzdenie Lokinak, aki eközben folyton időzavarral küszködik.

Ezeket olvastad már?

Már több, mint két év telt el azóta, hogy az első évad meghódította a Disney Plus-t, nem csoda hát, ha a rajongók ki vannak éhezve a Loki folytatására. De, hogy pontosan mikor is hangolódhatsz rá az új epizódokra? Szerencsére nem csak a premier dátum hivatalos már, hanem a teljes menetrendet is közzétették, ezért a következő napokat érdemes bevésned a naptárba, ha nem akarsz lemaradni a második szezon egyetlen másodpercéről sem.

A Loki 2. évadának 1. epizódja október 5-én debütál a Disney+ kínálatában, amely egyébként eltér a Marvel és a Star Wars sorozatoknál megszokottaktól, hiszen a többi széria általában péntekenként futott be a streamingszolgáltatóhoz. A Loki 2. évada azonban az Ahsoka nyomdokaiba lép és minden héten egy nappal korábban kerül a képernyőre.

A Loki 2. évadának összesen hat epizódja van, és minden héten megjelenik egy belőle. Íme a menetrend:

  • Loki 2. évad 1. rész – október 5.
  • Loki 2. évad 2. rész – október 12.
  • Loki 2. évad 3. rész – október 19.
  • Loki 2. évad 4. rész – október 26.
  • Loki 2. évad 5. rész – november 2.
  • Loki 2. évad 6. rész – november 9.

A Loki 2. évadát kizárólag a Disney Pluson lehet csak megtekinteni, így a legújabb részek megtekintéséhez előfizetésre lesz szükséged, ha még nem rendelkezel vele esetleg.

Kövess Minket!



Gamer szótár