Hazánkban is bemutatják Taylor Swift koncertfilmjét, ami már a premier előtt rekordot ment

Hazánkban is bemutatják Taylor Swift koncertfilmjét, ami már a premier előtt rekordot ment

Elképesztő az érdeklődés a koncertfilm után, így nem csoda, hogy szinte tönkreveri a legtöbb Hollywoodi produkciót.

Taylor Swift jelen korunk egyik legnagyobb világsztárja, és ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a turnéjáról készült mozifilmet több, mint 100 országban is vetítik majd a mozik. Az Eras Tour címmel megjelenő alkotást Magyarországon is meg lehet majd tekiteni, méghozzá november 3-ától. Az alkotásban a művésznő Los Angeles-i SoFi stadionban adott koncertjeiről láthatunk egy bővebb összefoglalót, amelyet Sam Wrench rendezett.

Ezeket olvastad már?

A filmet az AMC Theaters forgalmazza, és nem is olyan régen a Taylor Swifttel együtt jelentették be, hogy október 13-án debütál a produkció Európában és Észak-Amerikában egyaránt. Magyarországon először november 3-án vetítik majd, és külön érdekessége a dolognak, hogy az AMC először forgalmazza egy saját filmjét az Egyesült Államokon kívül, ráadásul az egyeztetések során 7500-nál is több mozival egyeztettek a dátumokról.

Olyannyira hatalmas az érdeklődés egyébként erre a filmre, hogy már az elővételes vásárlások során őrült összeget költöttek a rajongók. A hírek szerint az első napon már 26 millió dollárért váltottak jegyet az első vetítésekre, miközben még mielőtt a mozikba kerülhetne már a 100 millió dolláros álomhatárt is átlépte - utóbbi bevételek az összes vetítési időpontot, helyszínt és körutat magukban foglalják. Ha ez így folytatódik az év egyik legnagyobb meglepetése lehet Hollywoodban Taylor Swift kisasszony, hiszen példátlan dolgot hajthat végre azzal, hogy egy koncertfilm 100 millió dollárnál is többet termeljen a nyitóhétvégén az USA-ban. 2023-ban csak öt film – a Barbie (162 millió dollár), a The Super Mario Bros.: A film (146 millió dollár), a Pókember: A Pókverzumon át (120 millió dollár), A galaxis őrzői Vol. 3 (118 millió dollár) és a Hangya és a Darázs: Kvantumánia (106 millió dollár) volt erre képes.

Kövess Minket!



Gamer szótár