Egy őrületes koncertfilm még a Barbie bevételeit is lenyomhatja idén

Egy őrületes koncertfilm még a Barbie bevételeit is lenyomhatja idén

A legnagyobb fanok már alig bírják kivárni a megjelenési dátumot.

Taylor Swift már egy jó ideje szupersztárnak számít – az Egyesült Államokban pedig őrületesen rajonganak érte. Most pedig a mozikat is meghódítaná, de nem egy filmszereppel tenné mindezt, hanem a turnéjáról készült felvétellel utasítaná maga mögé a legnagyobb kasszasikereket is.

Ezeket olvastad már?

Napokkal azután, hogy a popikon bejelentette, Eras Tour című koncertfilmje októberben az amerikai mozikban is megtekinthetővé válik, a jegyek villámgyorsan fogynak. Az elővételes vásárlások miatt a kisebb és nagyobb mozik további vetítési időpontokkal bővítették a kínálatot, hogy kielégítsék a keresletet.

Az iparági elemzők pedig egyenesen azt állítják, hogy óriásit megy majd Swift kisasszony produkciója a nyitóhétvégéjén. Sokan azt jósolják, hogy a turnéfilm a debütálását követően 100 millió dollárnál is többet termelhet a tengeren túlon, és összességében még a Greta Gerwig által rendezett Barbie bevételeit is megszorongathatja vagy akár meg is előzheti az USÁ-ban az őrületes érdeklődés miatt.

2023-ban eddig 5 olyan film volt, amely képes volt összekalapozni a 100 millió dollárt a hazai nyitóhétvégéje alatt:

  1. Barbie (Warner Bros.) - 162 millió dollár
  2. A Super Mario Bros.: A film (Universal) - 146,3 millió dollár
  3. Pókember: A Pókverzumon át (Sony) - 120,6 millió dollár
  4. A galaxis őrzői Vol. 3 (Disney) - 118,4 millió dollár
  5. A Hangya és a Darázs: Kvantumánia (Disney) - 106,1 millió dollár

Már a bejelentés óriási hatással volt a mozis premierekre, többek között például Az ördögűző: Hívő, az 1973-as eredeti alkotás folytatása esetében is egy másik időpontra rakták át a filmet. Az eredetileg október 13-ra, péntekre tervezett Universal horrorfilm most egy héttel korábban, október 6-án debütál.


RENDELJ HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A DON PEPÉTŐL!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár