A Super Mario Bros. minden idők legsikeresebb játékból készült filmje!

A Super Mario Bros. minden idők legsikeresebb játékból készült filmje!

Nem hibátlan a film, de kit érdekel ha szórakoztató?!

„Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem" - hallhattuk azt Stallonétól az Oscarban. Ilyen érzésünk van most az új Super Mario Bros. film kapcsán is, hiszen persze hogy tudtuk, hogy sikeres lesz, csak nem sejtettük.

Nincs két hete, hogy a film berobbant a mozikba, de már döntögeti a rekordokat. Annak ellenére, hogy a kritika nem méltatja az alkotást, a nézők, a Mario-játékok és a brand rajongói imádják a filmet, annak minden esetleges hibájával együtt. Bár még csak április közepét tapossuk, egyelőre a Super Mario Bros. Movie 2023 legnagyobb nyitánya és egyben legsikeresebb mozifilmje.

A bevételek máris átlépték a 600 millió dolláros álomhatárt, ezzel pedig a film minden idők legsikeresebb játékadaptációja is lett! Ezen a listán olyan filmeket előz meg, mint a Detective Pikachu (449,7 millió dollár), a Warcraft (439 millió dollár) és a Sonic The Hedgehog 2 (405,4 millió dollár). Ezek után már csak egyetlen kérdésünk maradt.

Vajon meglesz a filmnek az 1 milliárd dolláros bevétel, ami minden idők legsikeresebb animációs filmjévé teheti? Alighanem, hamarosan erre is választ kapunk majd.

Kövess Minket!