Fortnite: 24 óra alatt készíteni egy Battle Royale pályát? Lehetséges!

Fortnite: 24 óra alatt készíteni egy Battle Royale pályát? Lehetséges!

Gondolkodtatok már azon, hogy miként készülhettek a kedvenc Fortnite térképeink?

Szinte napi szinten számolhatnék be újabb fantasztikus Creative pályákról, olyan ütemben készülnek a jobbnál jobb alkotások. Néhány mapra hónapokat kell várni, míg akadnak olyan is, melyek pár óra alatt elkészülnek. A gyors lefolyású munkák általában Deathrun, Box fight és hasonló kaliberű alkotásokat jelentenek, azonban DreamSpace – tartalomgyártó – eldöntötte, hogy 24 óra leforgása alatt elkészít egy külön Battle Royale térképet.

Ezeket olvastad már?

A munka több fázisból állt, mely a sziget megalkotásával kezdődött. A szigeten összesen három terület található, ezután ezek megépítésébe kezdett bele. Természetesen közben becsusszant egy kis vásárlás is, és a szokásos napi teendők,  DreamSpace azonban nem hagyta elterelni a gondolatait, és végül a hirtelen megjelenő hibákat is kijavította. A közel 23 órás maratonját videóra vette, melyet alább tekinthettek meg.

Elképesztő látni, hogy ilyen rövid időn belül is mire lehetünk képesek egy kis elszántsággal. Remélhetőleg ennek a videónak a hatására még többen belevágnak a Creative pályák építésébe, és egyre több minőségi térkép közül válogathatunk a jövőben. DeamSpace alkotását a következő kóddal próbálhatjátok ki: 8047-4241-8727

Kövess Minket!



Gamer szótár