Ekkor jöhetnek az Activision Blizzard játékai a Game Passre

Ekkor jöhetnek az Activision Blizzard játékai a Game Passre

A Microsoft minél hamarabb ki akarta volna adni a játékokat, de az Activision Blizzard nem értett egyet ezzel.

Az elmúlt évek legfontosabb gaming híre kétségkívül az, hogy a Microsoft bekebelezi az Activision–Blizzardot. Bár több ország, köztük az USA versenyhivatala is, igyekezett megakadályozni ezt a felvásárlást, most már úgy fest, hogy jövőhéten lezárhatják a 69 milliárd dolláros üzletet. Ez azt jelenti, hogy hamarosan a Microsoft és Phil Spencerék Xbox-részlege rendelkezhet majd az Activision–Blizzard összes szellemi tulajdona, például a Call of Duty, a Warcraft és az Overwatch felett.

A két cég összeboronálásának egyik legizgalmasabb eleme kétségkívül az lesz, hogy a Game Pass kínálatába is bekerülnek majd a már említett játékok. A Microsoft felől korábban az a hír érkezett, hogy ők minél hamarabb szeretnék megcsinálni a kínálatbővítést és a brazil nyelvű boltjukban már le is buktak ennek a tesztelésével. Most azonban az Activision Blizzard egy olyan nyilatkozatot adott ki, amely alapján kicsit többet kell várni majd a játékok Game Pass-megjelenésére, mint azt eddig gondoltuk:

Ezeket olvastad már?

„Folyamatosan dolgozunk a Microsoft-üzlet versenyhivatali elfogadtatásán, de közben kaptunk pár kérdést arról, hogy a jövőbeli vagy a nemrég kiadott játékaink kijönnek-e a Game Passre. Nincsenek terveink arra vonatkozóan, hogy idén beletegyük a Modern Warfare III-at vagy a Diablo IV-et a kínálatba, de amint lezárul az üzlet, dolgozni fogunk az Xboxszal azon, hogy minél több játékoshoz jussanak el a játékaink. Mi arra számítunk, hogy valamikor a jövő év során kezdjük hozzáadni a játékainkat a Game Passhez.”


AZ ÚJ CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3-RA MÁR MOST LECSAPHATSZ A KONZOLVILÁGBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár