FIGYELEM - Ha AMD-s gépről játszol kibannolhatnak CS2-ből!

FIGYELEM - Ha AMD-s gépről játszol kibannolhatnak CS2-ből!

Óvakodjatok az AMD 23.10.1-es frissítésétől, könnyen VAC ban lehet a vége!

Nincs egy hónapja annak, hogy az AMD Adrenalin 23.9.3-as kiadása rengeteg játékosnak tönkrevágta a gépét. A szeptember végén érkezett driver update sokaknál okozott problémát, tömegesen panaszkodtak az AMD videokártyák felhasználói, hogy a 23.9.3 telepítése után egyszerűen random lefagy a teljes gépük. A napokban megérkezett a 23.10.1, ami nem csak ezt a hibát hivatott orvosolni, de olyan remek újdonságokat is hozott, mint például az új Anti-Lag+ technológia. Utóbbi nem hogy gördülékenyebbé és élvezetesebbé tenné játékunkat, inkább alaposan keresztbe tesz annak.

Ezeket olvastad már?

Több játékos is arról számolt be Redditen, hogy a 23.10.1 telepítését követően VAC bant kaptak CS2-ben, holott biztosan nem csaltak. Hamar jött a megerősítés a Valve és az AMD részéről is, hogy a 23.10.1 és az azon belüli Anti-Lag+ rendszer valóban nincs túl szoros barátságban a CS2-vel és könnyen VAC banhoz vezethet. Remek, zsinórban a második AMD driver, ami csak kárt okoz a játékosoknak.

Természetesen mindkét fél dolgozik már a megoldáson, a Valve pedig azt ígérte, hogy mihelyt az AMD-től megjön a frissítés és felül tudják vizsgálni a kitiltásokat, mindenki visszakapja a profilját, amit jogtalanul tiltott le a VAC.

Bízzunk benne, hogy ez minél hamarabb megtörténik!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN