Tünde szemünk látja: Glóin fia Gimli ismét feltűnik a képernyőn

Tünde szemünk látja: Glóin fia Gimli ismét feltűnik a képernyőn

Gimliék az elhagyatott Móriát igyekeznek majd visszavenni.

A Gyűrűk Ura és a Hobbit-trilógia is elképesztő színészi gárdát sorakoztatott fel, most pedig az egyikük visszatér a szerepéhez. Jövőhéten ugyanis megjelenik egy újabb játék Tolkien világában, amely remélhetőleg jobb lesz, mint az a gollamos izé az év első feléből.

A The Lord of the Rings: Return to Moria a beszédes címével összhangban Mória bányáiról fog szólni és az abban sertepertélő törpökről. Az egyik törp pedig nem más lesz, mint Gimli, akit az a John Rhys-Davies fog megszólaltatni, aki a Peter Jackson által rendezett filmekben is játszotta a legendás karaktert. A színész úgy nyilatkozott erről a nagy visszatérésről, hogy „nagyon imádom ezt a karaktert” és hogy „jó móka visszatérni hozzá és belegondolni, hogy mi lett volna, ha”.

Ezeket olvastad már?

A játék sztorija szerint ugyanis A Gyűrűk Ura cselekménye után járunk és a törpök az elhagyatott Móriát igyekeznek majd visszavenni a játékban. A törpöket maga Gimli fogja majd össze, miután Mória bukása után újra összehívja a világban szétszéledt társait a királyság feltámasztása érdekében.


A héten jön az idei év legvártabb játéka, a Marvel's Spider-Man 2, amelyet volt szerencsénk még a megjelenés előtt kipróbálni. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit gondoltunk a játékról, nézd meg az alábbi videót!

Kövess Minket!



Gamer szótár