Nolan szerint Hollywood hibázott Taylor Swift koncertfilmje kapcsán

Nolan szerint Hollywood hibázott Taylor Swift koncertfilmje kapcsán

Az Oppenheimer rendezője azt jósolja, hogy Swift koncertfilmje ordenáré mennyiségű pénzt hoz majd a konyhára.

Christopher Nolan szerint a hollywoodi stúdiók hibáztak, mert lemaradtak arról, hogy kiadják Taylor Swift koncertfilmjét, a The Eras Tourt. Az énekesnő végül közvetlenül az AMC-vel egyezett meg, akik nem voltak restek moziba küldeni a produkciót – és még hazánkban is bemutatják.

Ezeket olvastad már?

Az Oppenheimer filmrendezője – aki nem akármilyen rekordot hozott össze új filmjét követően – a közelmúltban a City University of New York egyik rendezvényén folytatott beszélgetése során jegyezte meg, hogy a popsztár érdeklődés hiányában megkerülte a stúdiókat és közvetlenül az AMC Theatres-szel egyezett meg, hogy filmjét a nagyvászonra vigye. Nolan az Oppenheimer egyik producerével és feleségével, Emma Thomasszal beszélgetett erről a témáról és arra a megállapításra jutottak, hogy szerintük a stúdiók túlságosan óvatosak voltak a film kiadásával kapcsolatban a streaming korszakában.

„Taylor Swift most megmutatja a stúdióknak, mert a koncertfilmjét nem ők, hanem egy mozitulajdonos, az AMC forgalmazza, amivel hatalmas pénzeket keresnek majd a következő időszakban. És ez egy olyan formátum, a történetek vagy az élmények megosztásának egy olyan módja, ami hihetetlenül értékes. Ha a stúdiók ezt nem akarják, akkor valaki más lecsap a lehetőségre, és ez meg is történt. Szóval ez az igazság.”

Taylor Swift: The Eras Tour rekordot jelentő 92,8 millió dolláros hazai és 123,5 millió dolláros globális bevételt hozott össze a október 13-15-i nyitóhétvégéjén. Emellett minden idők legnagyobb bevételt elérő koncertfilmje lett Észak-Amerikában, és az inflációval nem korrigált második legnagyobb októberi hazai debütálást is a magáénak tudhatja.

Kövess Minket!



Gamer szótár