Végre kiderült mikor robban be a nappalinkba is az Oppenheimer

Végre kiderült mikor robban be a nappalinkba is az Oppenheimer

Az év legjobb filmjét hamarosan otthon is meg lehet már tekinteni.

2023 két legnagyobb népszerűségnek örvendő alkotása – és egyesek szerint egyben a legjobbja is – kétség kívül a Barbie és az Oppenheimer. A Barbenheimer jelenség elképesztő érdeklődésnek örvendett és örvend a mai napig, és miközben irdatlan összegeket termelnek, még ezt a különös elnevezésű hype-ot is vászonra viszik a jövőben.

Ezeket olvastad már?

A Barbie egy ideje már elérhető lemezes formában, de úgy tűnik Christopher Nolan alkotása, melyet szintén július 20-án mutattak be a mozikban, jóval hosszabb ideig futott ilyen szempontból a nagyvásznon. Akinek esetleg nem volt lehetősége vagy az otthon kényelméből szeretné majd megtekintani a három órás produkciót, az is hamarosan megteheti ezt.

Hivatalos értesülések szerint ugyanis az epikus, J. Robert Oppenheimer munkásságát bemutató mű november 21-én kerül kereskedelmi forgalomba. Elképesztő egyébként, hogy egy ilyen film is képes volt meghódítani a mozikat, és majdnem 1 milliárd dolláros bevételt termelt három hónap alatt a korhatáros besorolás ellenére (940 milliót hozott eddig a konyhára) és valószínűleg ez az új megjelenéssel tovabb növekedik majd. A film címszereplőjét Cillian Murphy alakítja, de rajta kívül Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Rami Malek, Dane DeHaan és Jack Quaid is feltűnik a képernyőn.

Kövess Minket!



Gamer szótár